Jen chci upozornit na to, že na první starty v mínusových teplotách nemá vliv olej ale ŘJ, která má načtenou mapu s teplejšího počasí. Po pár startech v mrazu přepíše mapu s bohatější směsí a je od špatnějšího startování klid.

To je velký průser, ale když to vezmu funkčně, tak ten olej vydrží mazat dalších 15 tis. km. Nejhorší je ten filtr, ten je zasraný a nepropustný, proto ventil pustí od čerpadla olej do motoru okolo filtru a veškerý humus z vany jde do šálků a na vačku. To je ten největší průser pozdních výměn oleje, spíše zaneseného filtru, motor je mazán, ale bez funkčního filtru. Proto je třeba dbát i na tento díl a hlavně se vyhnout nekvalitním filtrům.miki21 píše:Popisoval mi "kámoš" způsob výměny oleje v jednom "nejmenovaném" koncernovém servisu.
Povolit a vykroutit vypouštěcí šroub,napočítat 1.2.3.4.5. a zakroutit šroub.Dolít novým olejem po rysku.Filtr utřít tech.benzínem a hotovo.Zákazníkovi se účtuje celá náplň+ filtr.Věřím,že se to takhle praktikuje i jinde.
Co si neuděláš sám(nebo na to osobně nedohlídneš), to nemáš
Uplně do max ne, pak se ti to muže protlačit přes gufera...mezi pulku a max a blíž k vrchuSystemofamondeo píše:Mám 2 dotazy - budu zítra měnit olej s filtrem mám poté dolít olej na půl rysky nebo na max?A když mám ford formula 5w-30 a žere mi to litr a půl na 15000km tak když dám 5w-40 sežere ho to míň nebo ne?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti