SilverGhost píše:Tak Tě nepotěším.
Přesně jak jsem předpokládal, takto "složitá" závada (občas cuká) - nejsou schopni zjistit, čím to je. Tak jak jsem čekal, může to být určitou souhrou klapek, celkovou vyladěností v tom přechodu režimů (každá součástka má svoji toleranci, takže to musí nějak navazovat), ale cukání se jim nepodařilo nasimulovat (dnes bylo tepleji, takže to ani mně moc nedělalo) a diagnostika neukázala nic. Možná příště zkusím jiný servis, jestli nemají někde více zkušeností s takovouhle věcí.
Ani už nechci komentovat, že jsem se nejdříve dozvěděl, že to může být jízdními návyky, špatnou volbou otáček atd... Takhle upadlý výfuk nebo díru do skla, to zvládne každý, ale jak je to takováto závada, jsou marní.
Tak díky moc za ochotu to sem přijít napsat

Prostě musíme čekat, až nám to někde chcípne nadobro, pak poznají co to bylo ...

akorát to nám to pak bude hodně platné že víme co to je, až někde budem čekat na odtah......
Ale to mě fakt baví -> jak nemůžou přijít na to co to je, tak člověku naznačí že neumí řídit... Ono to někdy chce i použít hlavu a ne jen čekat co vyplivne diagnostika, ale trochu se zamyslet co by to mohlo způsobovat...
Někde jsem si četla, že to cukání může způsobovat mimo jiné DPF filtr, vy ho tam máte? Protože, jestli ne, tak bych si z mého seznámku možných závad mohla tento řádek vyškrtnout