No vidis a nezobral si ho:)Hugo72 píše:Výmenu paliváku už som zvládol a nie je to až taký problém /ešte aj pre blbých je na origo filtri značka ako má byť presne pootočený/ Tak s tým šetrením je to pravda. ALE - v originál servise FORD ma upozornil chlapec, že iný ako originál aby som nedával!!! Je to v spojení so zadieraním čerpadiel. Viete o čom hovorím. Od tej doby začali dávať jemnejšie filtre, víte pane rado. A keď dám neoriginál nerád by som riskoval niečo s čerpadlom![]()
Nic ti nebudem mat za zleHugo72 píše: To Jamaka:
No vieš ja mám na tom mojom paliváku najazdených 20 tis. a interval je podľa servis Fordu 60 tis. Tak teraz neviem či je už tá správna doba vymeniť ho. Snáď mi nebudeš mať za zlé ak ešte nejakú 10 urobím.![]()
A co jinýho Ti chlapec z Forda měl říct? Třeba pane nebudtě idiot, nekupujte u nás filtr kde platíte hlavně za značku, když jinde ho máte o polovinu lebnější! Už jsi ty filtry (origo Ford a druhovýroba) a jejich jemnost porovnal?? Při výměně paliváku mě mechanik obdaroval pár radami co se TDDiček a jejich čerpadel týče, jak jsou náchylný na čistotu a kvalitu nafty......a taky řek že mi tam dal jemnej filtr, aby nic nepodcenil. A rozhodně jsem platil cca 600,-Hugo72 píše:Výmenu paliváku už som zvládol a nie je to až taký problém /ešte aj pre blbých je na origo filtri značka ako má byť presne pootočený/ Tak s tým šetrením je to pravda. ALE - v originál servise FORD ma upozornil chlapec, že iný ako originál aby som nedával!!! Je to v spojení so zadieraním čerpadiel. Viete o čom hovorím. Od tej doby začali dávať jemnejšie filtre, víte pane rado. A keď dám neoriginál nerád by som riskoval niečo s čerpadlom![]()
Tak si kúp viac filtrov a skús ich rozrezať a spočítať tie rebrábady píše:pokud je mě známo tak každej motor má určenej tip filtru a je jedno jestli je bosch nebo třeba fram žebrování by mělo být stejné.NEBO NE?
O.K. tiež sorry, ale príspevok od Teba mi vyznel trošku ostrejšie. Som rád že mám takého kamaráta, aj keď auto servisujem úplne inde. Tiež mám svojho anjela strážneho /bývalého autorizovaného servisáka / aj toho mi poradil ON.Jozkablack píše:Ješíííš .....po mě nemusíš běhat, nemyslel jsem to ve zlym a jestli to tak vyznělo tak se omlouvám! To pokud je to kámoš tak Tě zřejmě neojebe a určitě originál filtrem nic nezkazíš, já zas věřim svýmu maníkovi a nemám v ůmyslu platit zbytečně za značku když mi stejnou práci odvede i druhovýroba (netvrdim že každá)! Jinak o svinstvech ve značkovejch servisech vim dost a Ty buď jen rád že tam máš kámoše!
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů