Velikost+barva...
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Takze v prvni firme se se mnou vubec nebavili, nejakych 100ks je nezajima. Ve druhe uz ano
TISK SAMOLEPEK JE MOZNY DVEMA ZPUSOBY:
1) Digitalni tisk na samolepici folii stribrnou metalizu nebo sedou - cena od 1 kusu az po x ks = 12,- Kč bez DPH, zivotnost v exterieru 3 roky
2) samolepka na lepeni zevnitr - pruhledna, tisk zrcadlove 2 barvy sitotiskem - cena pri tisku 100 ks = 21,- Kc bez DPH zivotnost v exterieru 3 roky a vice.
Je to prvni info - jeste jsem tam nebyl osobne a chci zkusit jeste jednu firmu.

TISK SAMOLEPEK JE MOZNY DVEMA ZPUSOBY:
1) Digitalni tisk na samolepici folii stribrnou metalizu nebo sedou - cena od 1 kusu az po x ks = 12,- Kč bez DPH, zivotnost v exterieru 3 roky
2) samolepka na lepeni zevnitr - pruhledna, tisk zrcadlove 2 barvy sitotiskem - cena pri tisku 100 ks = 21,- Kc bez DPH zivotnost v exterieru 3 roky a vice.
Je to prvni info - jeste jsem tam nebyl osobne a chci zkusit jeste jednu firmu.

- masox
- Pokročilý
Tak to jsou super informace - myslím že už do další firmy ani nemusiš, jen vyber ze dvou nabízených tu lepší - myslím vzhledově na ceně v tomto případě nehledět a už to objednej at na sraz jedem se samolepkama. Já tam chtěl zajít dnes - ale jak vidím máš to asi po cestě s práce, já kvuli tomu musel jet dnes autem do práce, ale stejně se tam stavím, když už jsem tim autem jel.
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Bohuzel to po ceste z prace nemam a dostanu se tam nejdriv pristi tyden. Mam stejne takovy pocit, ze tady do ted nepadlo zadne konecne rozhodnuti kolik kusu a v jakem provedeni.
Mozna by nebylo spatny hodit tu samolepku do shopu i s nejakou orientacni cenou a aby to foki prijimal do urciteho datumu jako nezavazne. Aspon by se zjistil orientacni pocet kusu.
Pokud by se jednalo o provedeni lepene z vnejsku, tzn. tisk jednou barvou (modrou) na folii (stribrna metaliza), mohl bych mozna zkusit nechat udelat jen par kusu na vzorek a podle toho se pak rozhodnout jestli udelat vetsi pocet.
Poslete mi nekdo ten navrh v EPS , PDF nebo oboje.
Mozna by nebylo spatny hodit tu samolepku do shopu i s nejakou orientacni cenou a aby to foki prijimal do urciteho datumu jako nezavazne. Aspon by se zjistil orientacni pocet kusu.
Pokud by se jednalo o provedeni lepene z vnejsku, tzn. tisk jednou barvou (modrou) na folii (stribrna metaliza), mohl bych mozna zkusit nechat udelat jen par kusu na vzorek a podle toho se pak rozhodnout jestli udelat vetsi pocet.
Poslete mi nekdo ten navrh v EPS , PDF nebo oboje.
-
- Test driver
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
-
- Test driver
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- Mohi
- Nováček
V tom PFD mas 3 verzie: A) stieborna potlac, B) modre pozadie, C) modra potlac. Tak snad to bude stacit. Tie znacky si tam potom moze vyhodit.
Stigi nie ze by sa mi tvoj obrazok nepacil, ale prilis to taha oci. Len tak pre zvedavost to je nejaka tvoja faninka focusinka na ktorej jazdis?
Stigi nie ze by sa mi tvoj obrazok nepacil, ale prilis to taha oci. Len tak pre zvedavost to je nejaka tvoja faninka focusinka na ktorej jazdis?
Ford Focus 2.0i 16V HTB made2k Pacific Green

-
- Test driver
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
jj, vsiml jsem si, uz se s nima nejak domluvim... zkusim udelat 5+5 kusu a uvidim jak to bude vypadat. Kazdopadne bych to pak jeste nekomu poslal at se na to taky mrkne.Mohi píše:V tom PFD mas 3 verzie: A) stieborna potlac, B) modre pozadie, C) modra potlac. Tak snad to bude stacit. Tie znacky si tam potom moze vyhodit.
Ty snad vis vsechno ne?Mohi píše: Stigi nie ze by sa mi tvoj obrazok nepacil, ale prilis to taha oci. Len tak pre zvedavost to je nejaka tvoja faninka focusinka na ktorej jazdis?

- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele: