V tom miste, kde jsi to cetl by melo byt i napsane, ze mi poplantali objednavku a objednali 1,6 TDCi, takze jsem musel doplatit jeste 12000,- a 3 mesice bude auto napsane na jejich dcerinou spolecnost jako predvadecka, aby dostali od Fordu vetsi marzi a mi mohli dat slevu. Auto jsem samozrejme dostal hned, akorat do prosince bude napsane na nepelen píše:Ahmede,
jeste tento tyden jsem cetl, ze ses rozhodl pro benzin, ze nebudes platit +70000,-Kc. Mas v podpisu ten spravny motor?
Bio příměs do nafty
- Ahmed
- Test driver

- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
- Ahmed
- Test driver

Snad ne, auto je super, od 66kW asi zazraky cekat nemuzu, ale je mi to jedno, jezdim pomalu a nevadi mi ze se souram jak duchodce, aspon si to vice uzijupelen píše:Ahmede, koukam, ze ti to lepe nemohlo dopadnout.
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
jenom pro zajimavost tady http://auto.idnes.cz/nafta-je-jina-mame ... tomoto_fdv
-
EL
- Junior

Už mám doma SUPER DIESEL ADITIV. http://www.okoil.cz/kapitolamo.php?naze ... 88&do=1212
Ford Focus combi 1.8 TDCI 85 kW, 2002, silver
- Partizan
- Junior

No prosím tady je důkaz pro všechny co měli strachzewl píše:jenom pro zajimavost tady http://auto.idnes.cz/nafta-je-jina-mame ... tomoto_fdv
Díky zewl
Focus 1.8 TDdi,r.v.2001,66 KW,tmavá modrá metal
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Myslim, ze nikdo z nas motor nepodtaci, tak neni co resit. A aditivum ja pridavam i tak.Zástupci automobilek to potvrzují. "Všechny vznětové motory ve vozech Ford na českém trhu jsou plně připraveny na spalování nafty s příměsí biosložky do pěti procent objemu. Pokud bude biosložka splňovat všechny parametry, nevznikne žádný problém,“ ujišťuje Martin Linhart z českého zastoupení americké automobilky, a jeho kolegové tvrdí totéž.
Avšak přece jen lidé z Fordu přidávají jednu radu. "Doporučuji, aby se motor spalující naftu s biopříměsí snažili zahřát co nejdříve na provozní teplotu a aby při jízdě motor nepodtáčeli - tedy nejezdili dlouhodobě v příliš nízkých otáčkách. Pak by při nedokonalém spalování biosložky mohly vznikat nežádoucí usazeniny,“ doporučuje technik této značky Václav Bejček.
- mansart
- Zkušený

na tom něco bude. Na co se to tam dává, když je vyšší spotřeba plodin a tedy se jí musí sázet více a tedy i více kombajnů, traktorů atd. a tedy i více škodlivin. Nemyslím si, že tohle je zrovna krok správným směrem.
Mě osobně se líbí Švédsko (doufám tedy), tam autobusy jezsí na vodík a je to zcela bezpečné (teda zatím žádný vůbuch
) a emise 0!!!
Mě osobně se líbí Švédsko (doufám tedy), tam autobusy jezsí na vodík a je to zcela bezpečné (teda zatím žádný vůbuch
- mansart
- Zkušený

na tom něco bude. Na co se to tam dává, když je vyšší spotřeba plodin a tedy se jí musí sázet více a tedy i více kombajnů, traktorů atd. a tedy i více škodlivin. Nemyslím si, že tohle je zrovna krok správným směrem.
) a emise 0!!!
- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Jedine plus je, ze se osazi repkou plochy, ktere jsou ladem, pribudou nejaka pracovni mista, o 2-5% se snizi spotreba ciste motorove nafty. Zadne snizeni splodin, protoze teoreticke snizeni splodin je dohnano vyssi celkovou spotrebou.
Navic celou tu srandu budeme dotovat zatim 0,40 Kc na kazdem litru.
Podobne vsichni odberatele elektriny dotuji vyrobu elektriny z ekologickych zdroju - voda a vitr.
Navic celou tu srandu budeme dotovat zatim 0,40 Kc na kazdem litru.
Podobne vsichni odberatele elektriny dotuji vyrobu elektriny z ekologickych zdroju - voda a vitr.
- Ahmed
- Test driver

Dneska jsem listoval manualem na FII a je tam primo napsane, ze se ma tankovat pouze vysoce kvalitni palivo bez pridavnych aditiv na ochranu motoru, bla bla bla, splnujci normu EN 590 ? a ze palivo muze obsahovat 5% biosracek, takze o tom soudruzi v ndr asi vi moc dobre.
Naposledy upravil(a) Ahmed dne 20.09.2007 20:57, celkem upraveno 1 x.