Aspon ze jsi to sel resit na informace. Uz dvakrat se mi stalo, ze se kvuli dvacce hadal nekdo na pokladne. Fakt uzasny nekde 10 minut cekat kvuli nekomu takovymu.LUKAŠ píše:Dnes mě pěkně málem natáhli v intersparu v Prostějove o 22kč![]()
Maji Radlera v akci za 7,50kč tak jsem si vzal tři a a zaučtovali mě to za 14,90,- Vletěl jsem na informace a ještě ta ze mě jaka si kravka udělala hňupa když jsem se zeptal kolik to pivo stoji a odpověď? „To co mate na uctence“ Tak jsem na ni spustil že tam mají cenovku 7,50,- ani se nekoukla a učtenku a vrátila mě jen 7korun za jedno pivo to už bylo na měc![]()
Jen tak kam se obratit na klamani zakazniku na ČOI nebo SOS – Sdružení obrany spotřebitelů??? Docela rád bych jim udělal problemNevěřím tomu že ta jeji ochota by to zpravila
a když někomu dávám přednost zprava tak na mě nechápavě čumíSobull píše:Mě včera vytočili lidi, co nedokážou pochopit přednost zprava ani když mají před vjezdem do areálu ceduli jak kráva, že všude platí přednost zprava. Klidně 10 aut nedá přednost a jednáctej ještě rozhazuje rukama, když mu tam už vztekle vjedu. Takže kdo si chcete opravit něco na autě z cizí pojistky hurá do Olomouce k obchoďáku (ale funguje to asi i jinde).
Zkus haag. Podle me jsou urcite domluveni a delaji to schvalne:(LUKAŠ píše:Dnes mě pěkně málem natáhli v intersparu v Prostějove o 22kč![]()
Maji Radlera v akci za 7,50kč tak jsem si vzal tři a a zaučtovali mě to za 14,90,- Vletěl jsem na informace a ještě ta ze mě jaka si kravka udělala hňupa když jsem se zeptal kolik to pivo stoji a odpověď? „To co mate na uctence“ Tak jsem na ni spustil že tam mají cenovku 7,50,- ani se nekoukla a učtenku a vrátila mě jen 7korun za jedno pivo to už bylo na měc![]()
Jen tak kam se obratit na klamani zakazniku na ČOI nebo SOS – Sdružení obrany spotřebitelů??? Docela rád bych jim udělal problemNevěřím tomu že ta jeji ochota by to zpravila
Bezne jezdime s vypisy z katastru v rucespoofan píše:HonzaK72: ovsem neplati, pokud je toto parkoviste ohraniceno branou/zavorou, nebo se jedna o plochu zapsanou jako "manipulacni"
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti