Rád Ti odpovím, ale musíš se umět zeptat. Těžko se odpovídá na takhle obecně položené dotazy.....člověk neví jestli se ptáš na auta, jídlo, pití, poměry, politiku nebo nedostatek másla a vajíček v Jednotě v Horní Lhotěfoki píše:me se libi jak honza vsechno vi , vsude byl , vsechno videl a vsechno zna . ale zajimal by me teda jeho osobni nazor na soucasny stav jestli neco zlepsit a jak , co nechat a naopak kde to je v naprostem poradku . protoze si myslim ze svym zpusobem urazet nekoho diky kteremu ma treba praci a nazyvat ho jednoduchým mi prijde ponekud jednostranne a myslim ze nestastne zvolena formulace . ale treba se pletu

A k těm urážkám. Já jsem neurazil nikoho. Nikoho konkrétního. Řekl (napsal) jsem, že pro jednoduché lidi může být informace o platech jen kost hozená jim pro "zaplacnutí huby", aby se nestarali o jiné, podstatně horší problémy. Že si to pár lidí vztáhlo na sebe a pasovalo se do role těch adresátů takových informací skutečně není můj problém. To je jejich věc jak sami sebe vidí.
Takže souhlasím: pleteš se.