O víkendu jsem měl trochu času takže jsem sání opět shodil dolů (napodruhé to jde samo!). V nových domečcích jsem udělal větší díry, abych odstranil tření a klapky se mohly volně hýbat. Abych se zbavil klapavého zvuku, dal jsem mezi každé dvě klapky a na začátek a konec hřídelky ložisko (již zmíněné 11x5x5). Klapky se tedy mohou volně otáčet a přitom se nemohou opotřebovávat o domeček jako je to při původním řešení.
Po nasazení sání zpátky na auto a nastartování krásné "ticho", na jaké jsem si za týden snadno zvyknul. Co mě překvapilo byl volnoběh, který ani těsně po startu vůbec nehoupal. Na malé houpání jsem byl zvyklý i s původníma klapkama, do několika vteřin se volnoběh ale vždy uklidnil. Bez klapek volnoběh kolikrát spadnul pod 500 otáček a teprve potom se uklidnil.
Navnazen volnoběhem jsem jel auto projet, ale cukání nezmizelo. Cukání tedy nesouvisí s vyndáním klapek.
Popis problému bych po týdenním pozorování trochu upravil. Auto sebou cuká pouze v závislosti na rychlosti ne na otáčkách motoru a to zejména pod plynem (vyšší otáčky klepání maskují), klepání je silnější do kopce a začíná při rychlosti 70km/h. Výměna pneumatik nepomohla, dostat se v tomto období přezouvání na geometrii je téměř nemožné. Po prostudování tématu
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... &sk=t&sd=a "Vibrace a třepání" jsem zvedl auto za přední levé rameno, nastartoval a na 5 stupeň nechal roztočit kolo. Hnací hřídel sebou viditelně mlela. Takže prácička na příští víkend.
Závěr pro toto téma, po vyndání klapek žádné problémy...