No předsedo a není to pravdaDamon píše:No a už jsme zase u toho.![]()

Wolf2 píše:No předsedo a není to pravdaDamon píše:No a už jsme zase u toho.![]()
![]()
![]()
zewl píše:tak dneska rupla i ta druhazewl píše:tak dneska jsem se fakt nas..l. Zarovka Osram Silverstar vydrzela "plnych" 4.000 km![]()
Dneska mi rupla. Ja proste uz nevim, i zarovka za 225.- vubec nevydrzi. Jsem pekne nastvanej
![]()
Ja tam snad dam petrolejovy lampy... Nemyslite, ze muze byt problem v elektrice nebo nekde jinde? Ve me uz doufam ze neni, kdyz uz tam nedavam Filson
![]()
![]()
Ja to fakt nechapu, 4000 km jedna rupne, dalsich 500 km rupne i druha. Obe Osram Silverstar. Takze moje statistika: cca. 14.500 km a 5 zarovek v pr..li.
![]()
Rupou vlevo i vpravo. Zitra se objednavam do servisu, protoze neverim, ze je to normalni ku....va
![]()
Nemate nekdo nejaky moudro? Protoze ted by me hodne pomohlo... Neni to treba pouzivanim vyhrivani celniho skla nebo ja fakt nevim, to sklo ma velkej odber, a mam pocit, ze ty zarovky fakt praskaj pri rozsviceni a to nevim, jestli uz mam zaply vyhrivani nebo ne (pouzivam to ted v mrazech celkem casto)... Ja uz fakt nechapu, jestli je mezitim souvislost nebo ne ale jedno vim, ze me to pekne SERE. Omlouvam se za ta slova, ale tohle jsou nejlepsi slova, ktere jsem momentalne nasel.![]()
![]()
Ano, přímo na krabičce je symbol o snížené výdrži. Je to dáno tím, že je tam vlákno, které se více rozžhaví (proto i bělejší světlo), ale samozřejmě se také dříve přepálí.Kota píše:Ale ono se to tu už rozebíralo,že žárovky Osram silverstar,cool blue a podobné vydrží míň než klasika.Dávají více světla,tak si myslim,že se víc hřejou.A pak záleží(podle mého)jak se k nim i chováš.Četl jsem,že jim nedělá moc dobře,když třeba stojíš a svítíš.To je klasika na přejezdech,že někteří světla nezhasínají.To světlo se nedokáže chladit a stoupá tam teplota.Tudíž se zkracuje životnost.Ale svítí lépe než ty levné.Takže si jen musíš vybrat jestli "občas" nějakou vyměníš a v noci budeš vidět a nebo ne.A v neposlední řadě taky záleží na jaký kus narazíš....
Já mám osram cool blue od 18.9.2007 a najetých 5000 km bez nějakých drobných.Zatím stále svítí....
K tomu mám jen teoretickou poznámku bez vlastní zkušenosti: podle mne H7 se nestačí uchladit tak, jako H4. ale to je jen názor.zewl píše:redbaron: hmmm, zajimava zprava, pro me jiz pozde. Mohl jsem to aspon zkusit reklamovat, ale takhle uz je to pase... Zatim moje sikmooka zarovka Filson sviti a Phillipska taky, ale cekam to kazdym dnem, ze uvidim, ze neuvidim
Jeste mam v zaloze 2x Hella H7.
Vzhledem k cenám pro me, jsem vyzkoušel všechny Osramy.Kota píše:Redbarone...neměl si možnost porovnat osram cool blue a noght breaker?Přešel jsem na cool blue ze silver starů a zlepšení tam bylo znát.Podle mě!
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti