Vaše mobily - Rady,tipy...
-
buceek07
- Test driver

Re: Vaše mobily - Rady,tipy...
faaakt
mě všichni ubezpečovali že to vypnout nejde 
Now: Mazda 6 2.5i GTA 2008
Ex: Ford mondeo Mk3 2.0 Duratec 107kw * Bmw e39 530Da 142Kw/420Nm....
Ex: Ford mondeo Mk3 2.0 Duratec 107kw * Bmw e39 530Da 142Kw/420Nm....
- kozlow
- .

- Kontaktovat uživatele:
tak ono to zas nebude tak složité, skript, který prohledá aplikaci a podle nějakého klíče smaže určitou, tu, ten, kód o vložení reklamy a hotovo
- Mufin01
- Test driver

No a co na tu chvilu prostě vypnout datové přenosy? Je to sice krkolomné řešení, ale fachčí to, od reklam je klid ...pokud teda člověk zrovna nepaří nějakou onlajnovku, nebo nepotřebuje internet v používané aplikaci. Nastaví se vypínání jedním tlačítkem na ploše a před spuštěním hry to jedním klikem vypnout.
- kozlow
- .

- Kontaktovat uživatele:
jo ono to je takhle? no tak o to jednodušší to ta "vypínací" aplikace má
- Blackhawk
- Test driver

alebo si znova spravit root, nainstalovat Droidwall, v ktorom si nastavis, ktora aplikacia moze vyuzivat data a je to, nemusis nic vypinat manualne. 
- Miguelicek
- Test driver

Ještě dotaz k Androidu
Při přechodu na jinou microSDHC kartu je třeba ze stávající karty všechna data přenést na novou, nebo si systém na nové kartě všechno vytvoří znova sám...??
- Blackhawk
- Test driver

pokial mas nejake aplikacie (vacsinou hry), ktore sa nainstalovali prioritne na sd kartu, tak by si si mal prekopirovat tie data na novu kartu ak chces aby ti zostali nastavenia a podobne veci. Vacsinou tieto data byvaju v zlozkach /data , /android , alebo este .android_secure, ktory je ale skryty.
- Miguelicek
- Test driver

dík
jde mi pouze o placený Torque, jinak mám Android příliš krátce na to, abych měl kartu plnou aplikací...
- Blackhawk
- Test driver

treba zistit, kam si torque uklada nastavenia a data, myslim, ze u mna si to daval na inernu pamat, teda nie na kartu
-
markkepi
- .

Mate k tomu aj kabel?ci vyuzivate len spotrebu atd?
Focus mk3 ST
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus II 1.6 66kW TDCi
exFord Focus I 1.4i
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus I 1.4i
- Dr.Romca
- .

- Kontaktovat uživatele:
klucí ještě ohledně toho adfree - ono to ve skutečnosti je tak, že Android, potažmo ROMka, má v sobě uloženej xml soubor, kterej definuje reklamní servery, ze kterejch se tahaj reklamy atd...každá aplikace si tam ten server může dle libosti přidávat a "editovat" ten soubor. Adfree skrz root práva přidává před každou adresu prefix, kterej zajistí to, že servery nebudou nalezeny...a vyšší verze umí i schovat ten rámec, ve kterým se reklamy zobrazujou...
- Blackhawk
- Test driver

?? kabel k comu?markkepi píše:Mate k tomu aj kabel?ci vyuzivate len spotrebu atd?
-
markkepi
- .

no myslel som na tu aplikaciu Torque.z coho posudzuje chybove hlasenia z auta?Ci to nedokaze ta aplikacia ?
Mimochodom Blackhawk,budes mi musiet vysvetlit ako mam spravit root aby mi tie reklamy nebezali
Mimochodom Blackhawk,budes mi musiet vysvetlit ako mam spravit root aby mi tie reklamy nebezali
Focus mk3 ST
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus I 1.4i
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus I 1.4i
- Blackhawk
- Test driver

torque komunikuje s bluetooth OBD zariadenim, nie je potrebny kabel, mam to doma, mozem ti to pozicat ked budes mat zaujem.
Co sa tyka toho rootu, na kazdom zariadeni sa robi inak a so Sony Ericssonom nemam ziadne skusenosti, ale malo by fungovat toto: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1319653
Treba ale vediet, ze tymto stracas zaruku. V pripade, ze budes vracat telefon do servisu alebo sa ti s nim nieco stane, treba spravit unroot a je to v poriadku, nikto nezisdti, ze bol telefon rootnuty.
Co sa tyka toho rootu, na kazdom zariadeni sa robi inak a so Sony Ericssonom nemam ziadne skusenosti, ale malo by fungovat toto: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1319653
Treba ale vediet, ze tymto stracas zaruku. V pripade, ze budes vracat telefon do servisu alebo sa ti s nim nieco stane, treba spravit unroot a je to v poriadku, nikto nezisdti, ze bol telefon rootnuty.
-
markkepi
- .

aha....Ja tieto vyrazy vobec nepoznam kedze nerozpravam zahranicsky
Ten root teda bude nieco obdobne ako jailbreik u Iphone..Do toho sa mi moc teda nechce,ale vdaka za radu..To obd si mozno poziciam
Ten root teda bude nieco obdobne ako jailbreik u Iphone..Do toho sa mi moc teda nechce,ale vdaka za radu..To obd si mozno poziciam
Focus mk3 ST
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus I 1.4i
Kuga 4x4
exMonDie 2,2 TDCi
ex Slivka 2.0i
exFord Focus I 1.4i