OUT
- Zdwora
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- kozlow
- .
- Kontaktovat uživatele:
Re: OUT
chová se jako idiot, typický "lovec senzací"
pokud měl takové znalosti a byl si 100% jist, že se příslušníci dopouští protiprávního jednání - ano, proč ne, ale dá se to s nimi řešit i normálně a né stylem, který je na facku. Pokud viděl, že s nimi není diskuze, mohl vše ukončit tím, že pokutu na místě nezaplatí a řešit následně na přestupkovém. S takovýma lidma se potýkám v práci, akorát s tím rozdílem, že pravda je na mé straně
bez špetky vychování, bez ochoty poslouchat, diskutovat. Řvoucí namyšlenci, kteří s každým svým argumentem přidávají na "nadšení" na co všechno nepřišli.
Asi tahle videa nejsou pro mě
pokud měl takové znalosti a byl si 100% jist, že se příslušníci dopouští protiprávního jednání - ano, proč ne, ale dá se to s nimi řešit i normálně a né stylem, který je na facku. Pokud viděl, že s nimi není diskuze, mohl vše ukončit tím, že pokutu na místě nezaplatí a řešit následně na přestupkovém. S takovýma lidma se potýkám v práci, akorát s tím rozdílem, že pravda je na mé straně

Asi tahle videa nejsou pro mě

- Zdwora
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
No s tema senzacema mas pravdu, nadruhou stranu myslim ze ceska policie a jeji jednani si nejakou tu senzaci zaslouzi... cim vic tim lip...
edit: Fakt si myslim ze nemuzes prirovnavat jednani tvoje v praci s jednanim policisty ve sluzbe
edit: Fakt si myslim ze nemuzes prirovnavat jednani tvoje v praci s jednanim policisty ve sluzbe

- kozlow
- .
- Kontaktovat uživatele:
to rozhodně ne. Já ti protiprávně a preventivně pouta nenasadím a nefláknu s tebou o zem
Beru to jen jako přirovnání k charakteru těch lidí.
Chápu tě. Jen mi to video příjde až moc přitažené, vyhrocenější než muselo být. Možná se jenom moc sžívám s těmi lidmi
edit: nevím jak to přesně vyjádřit, ale prostě se teď natrhává a roztrhává pytel s těmi, co zákroky točí a já se "bojím" toho, že takové té obrany "nemáte právo, dokažte mi" se chytí i ti, co protiprávně jednat budou. Ale možná to jen moc beru.

Chápu tě. Jen mi to video příjde až moc přitažené, vyhrocenější než muselo být. Možná se jenom moc sžívám s těmi lidmi

edit: nevím jak to přesně vyjádřit, ale prostě se teď natrhává a roztrhává pytel s těmi, co zákroky točí a já se "bojím" toho, že takové té obrany "nemáte právo, dokažte mi" se chytí i ti, co protiprávně jednat budou. Ale možná to jen moc beru.
- SilverGhost
- Junior
Já bych to shrnul ze svého pohledu trochu jinak, ale mluvíme o tom stejném
:
Ve společnosti lze jistě nastavit různě vyvážení mezi ochranou jednotlivce, jeho osobní svobodou a zájmy společnosti případně svobodou těch ostatních.
U nás je velmi silně zdůrazněno to první. Klidně mi to vyvracejte, ale v téhle disciplíně se mi zdá začínáme být hodně "napřed"
. Společnost/většina jako celek se naopak před ohrožením relativně málo chrání a tím pádem svoboda nás ostatních je narušována těmi osobně svobodnějšími = bezohlednějšími = nerespektujícími pravidla.
No, možná jsem offtopic, tak sorry, občas se mi to stává

Ve společnosti lze jistě nastavit různě vyvážení mezi ochranou jednotlivce, jeho osobní svobodou a zájmy společnosti případně svobodou těch ostatních.
U nás je velmi silně zdůrazněno to první. Klidně mi to vyvracejte, ale v téhle disciplíně se mi zdá začínáme být hodně "napřed"

No, možná jsem offtopic, tak sorry, občas se mi to stává

- vitacz
- Zkušený
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VYlXM66a ... re=related[/youtube]
- Hal9000
- Test driver
Tak tůto není borec ani náhodou
. Jak píše kozlík, pouze se snaží svou zjevnou výhodou ve znalosti práva z toho celého udělat senzaci. Normální člověk pokud by věděl že má pravdu by to nechal na správní řízení, kde by se to řešilo a tam by svoji pravdu dokázal....takové namachrované blbečky potkávám každý den, a není to nic příjemného. A bohužel to není tak, že možná jednou takhle budou jednat i když nebudou v právu a nemít pravdu, ale oni už tak jednají. Myslí si že jsou nedotknutelní a prachy je povyšují na ostatní lidi, kteří jsou díky penězům něco méně než oni.

- kozlow
- .
- Kontaktovat uživatele:
- jimm
- Zkušený
K tomu videu z tím policajtem ten za tou kamerou není žádnej právník ale mladej kokot který se nabyfloval nějáký odstavce aby následně strapňoval policisty,už jsem viděl hodně videí z tímhle maníkem,všimněte si že toho policajta nenechá říct ani větu,to je přesně jeho styl,většina lidí mu fandí ale po chvilce přejdou na stranu policie.
ford mondeo 1.8 92kw lpg elpigaz r.v.2001 https://www.lpg.cz/main/
- jimm
- Zkušený
změním téma a přidávávam takovou hodnou babičku,ale ta od Božky Němců uřčitě není
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3VRL1SHg ... re=related[/youtube]

- jimm
- Zkušený
Pak jsem našel ještě jednoho frajera
Doufám že není tady z clubu.[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JX-IgFSm ... re=related[/youtube]

- kozlow
- .
- Kontaktovat uživatele:
- Zdwora
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Jedna Izerovska klasika:
Ve skole...
Pani ucitelka: "Pepicku jake zamestnani ma tvuj tatinek?"
Pepicek: "Tanci u tyce, nahej v baru plnym buzerantu."
Pani ucitelka: "Nebud drzej" Budes po skole!"
Po skole to pani ucitelce neda a zepta se jeste jednou..
Pani ucitelka: "Pepicku opravdu tvuj tatinek tanci v gay baru?"
Pepicek: "Neee, on dela dramaturga poradu Posta pro tebe a my se za to strasne stydime!"
Ve skole...
Pani ucitelka: "Pepicku jake zamestnani ma tvuj tatinek?"
Pepicek: "Tanci u tyce, nahej v baru plnym buzerantu."
Pani ucitelka: "Nebud drzej" Budes po skole!"
Po skole to pani ucitelce neda a zepta se jeste jednou..
Pani ucitelka: "Pepicku opravdu tvuj tatinek tanci v gay baru?"
Pepicek: "Neee, on dela dramaturga poradu Posta pro tebe a my se za to strasne stydime!"
- SilverGhost
- Junior
Já to znám:
Pepicek: "Neee, on dela U MICROSOFTU a my se za to strasne stydime!"
...každý podle svého oboru
Pepicek: "Neee, on dela U MICROSOFTU a my se za to strasne stydime!"
...každý podle svého oboru