Potahy na sedačky
- neodees
- Junior
Re: Potahy
a kolik že za ty potahy peněz?Stehnak píše:Mám je taky z Brna a zatim spokojenost. Ve stredu odpoledne jsem je byl osobne obednat a v patek kolem 15:00 uz byly nachystany. Ptali se na kazdej detail a vysledek je myslim paradni. Dokonce usijou potahy podle Tveho nakresleneho vzorua posilaj i na dobirku. Nejak sem nepoznal stranu s airbagem a bez, dojel sem a vse mi ukazali vysvetlili primo na uz nasazenych potazich.
http://www.stehnak.wz.cz/Auto/DSCF1893.JPG
http://www.stehnak.wz.cz/Auto/DSCF1895.JPG
Tak zatim, za chvili vyrazim na Krivonosku
Cau.
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
mam stejný model od stejné firmy, ale trochu jiný matroš a vyšly mě na 2700,- a jsou tady taky vyfocenéneodees píše:Stehnak píše:Mám je taky z Brna a zatim spokojenost. ...........Cau.
a kolik že za ty potahy peněz?

zatím jsem s nimi plně spokojen

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- neodees
- Junior
hodil by jsi sem na tu firmu kontakt? díkSkubi píše:mam stejný model od stejné firmy, ale trochu jiný matroš a vyšly mě na 2700,- a jsou tady taky vyfocenéneodees píše:Stehnak píše:Mám je taky z Brna a zatim spokojenost. ...........Cau.
a kolik že za ty potahy peněz?
zatím jsem s nimi plně spokojen
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
máš to všechno tadyStehnak píše:to Stan:
Zalezi na kvalite materialu. Zacina to na 2500,- Ja si tu tmavsi musel dat drazsi, bo v tom levnym matrosi meli jen cernou a ja chtel tmave modrou. Vyslo me to i se 2 nasivkami Ford na 3100,- vcetne dph.
kontakt:
Bratislavska 268/80
602 00 Brno-Zabrdovice
otev. doba po-pa 07-17.30h
kontaktni osoba:Martin Flek
tel :545214375
e-mail:flecmen@seznam.cz
http://www.reflek.cz (stranky o nicem... ale potahy dobry)
p.s. mam nafoceny jejich vzory a natoceny video kde prendavam ty latky, to video nejni uplne nejlepsi, ale pokud by pomohlo muzu po nedeli poslat, ma to 6MB)

- Jasio
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem prošel celé vlákno a nejvíce si kupujete potahy v Brne a na Slovensku u Abeny a Mad. Já si původně vybral tyhle http://www.eufab.com/de/site/shop/detai ... &place=yes u nás se prodávají třeba tady http://www.tuning-centrum.cz/index.php? ... cted=51538 . Vzadu jsou děleny třemi zipy. Ale teď jsem fakt dost nalomený. Nevýhodou je, že jsou universální, tak si do poslední chvíle nebudu jist jak padnou na focus sedačky, ale zase mi příjdou docela sexy a 3 litry zatím nechci pustit, pokud bych nemusel. Má vůbec někdo z vás universal potahy, které dobře padnou? 

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no já si název materiálu nepamatuji, ale vzal jsem si s sebou svoji drahou 3/4, aby rozhodla materiál a sladění, tak aby se jí to líbilo, takže ti nepomůžu
, ale výsledek můžeš vidět v galerii
určitě ti poradí podle tvých požadavků

určitě ti poradí podle tvých požadavků

- roberto
- Junior
- Usak
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- Damon
- Test driver
- roberto
- Junior
To neni tak jednoduchy..Je nutna osobni navstevy a vybrat.Jsou mozne ruzne kombinace materialu i latek a kdyz tam dojedes tak me jej udelali do druheho dne. Takze jsem to spojil s cestou ke tychyni...Usak píše:Ja sem tam volal ze si objednam z toho brna aotopotahy, a pry musim prijet osobne - coz pro me je pase, tak az tak nekdo pojede tak at me jedny vezme![]()
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no já si myslím, že kdyby jsi nadiktoval typ vozu a přesný popis všech sedaček ( např. boční airbagy, bederka, zadní kapsy, stavitelnost, u zadních jestli je dělený sedák a opěradlo, loketka, počet hlavovek, atd. ) a vybereš si látku a typ potahu, tak by v tom neměl být problém, ale je fakt, že osobní kontakt je lepšíUsak píše:Ja sem tam volal ze si objednam z toho brna aotopotahy, a pry musim prijet osobne - coz pro me je pase, tak az tak nekdo pojede tak at me jedny vezme![]()

Ja som to riesil na dialku. Popisal som kazdu sedacku, dotycna pani sa pytala na vsetko t.j. airbagy, opierky, kapsy atd. Predtym som si u nich vyziadal balicek so vzorkami latok (samozrejme len par farieb, o ktore som mal zaujem) a podla toho to potom usili. Som nadmieru spokojny, velmi dobre drzia a nestahuju sa.