No nestrašim úmyslně a vůbec nechci nikoho strašit, ale četl jsem že cena jednoho vstřiku je cca 16000,-jamaka píše:ale no no no - nestraste tu ludi s magickymi cislami, az take strasne to nie je. do 30000,- sa zmesti komplet oprava vstrekov TDCI.Jozkablack píše:30000,- za vstřiky???Ale jen za dva!!
čerpadlo
- Jozkablack
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
- Ahmed
- Test driver

- Jozkablack
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Tak to jsem měl info asi od Forda!!
No ale tim líp....čim míň peněz, to stojí tim líp pro nás.... 
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
- fplisek
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem další komu odešlo vstřikovací čerpadlo
, půjčil jsem auto máti, ta ujela asi pět kilometrů do vedlejšího města, tam auto chcípla, když přišla, normálně nastartovala, zařadila jedničku, prudčeji pustila spojku, auto skočilo, chcíplo a už nenastartovalo, kontrolka žhavení ani neblikla, původně jsem si myslel, že preškočil rozvoďák, ale diagnostika ukázala že je čerpadlo KO
, takže sháním nové ..
Ford Focus 1.8 TDCi 85kW + Bluefin, K&N, IC z FoFoII, Silver, 17" Wolf, Eibach, RS nárazník, xenony, nivelace, ostřiky, ST vyhřívané sedačky, vyhřívané čelní sklo, 4x el. okna, digi klima, BC, el. šíbr, tempomat, alarm: Galerie

- bjuty
- Pokročilý

Kolik máš nalítáno? Mám stejný rok i typ.fplisek píše:Tak jsem další komu odešlo vstřikovací čerpadlo, půjčil jsem auto máti, ta ujela asi pět kilometrů do vedlejšího města, tam auto chcípla, když přišla, normálně nastartovala, zařadila jedničku, prudčeji pustila spojku, auto skočilo, chcíplo a už nenastartovalo, kontrolka žhavení ani neblikla, původně jsem si myslel, že preškočil rozvoďák, ale diagnostika ukázala že je čerpadlo KO
, takže sháním nové ..
Mondeo GHIA, kombi, black, 2.0 TDCi, 96kW, 2005
- fplisek
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
To je to, co mě docela zarazilo, chybí mi 500km do 100000bjuty píše:Kolik máš nalítáno? Mám stejný rok i typ.fplisek píše:Tak jsem další komu odešlo vstřikovací čerpadlo, půjčil jsem auto máti, ta ujela asi pět kilometrů do vedlejšího města, tam auto chcípla, když přišla, normálně nastartovala, zařadila jedničku, prudčeji pustila spojku, auto skočilo, chcíplo a už nenastartovalo, kontrolka žhavení ani neblikla, původně jsem si myslel, že preškočil rozvoďák, ale diagnostika ukázala že je čerpadlo KO
, takže sháním nové ..
Ford Focus 1.8 TDCi 85kW + Bluefin, K&N, IC z FoFoII, Silver, 17" Wolf, Eibach, RS nárazník, xenony, nivelace, ostřiky, ST vyhřívané sedačky, vyhřívané čelní sklo, 4x el. okna, digi klima, BC, el. šíbr, tempomat, alarm: Galerie

- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
a je těch 100000 opravdu reálných?
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- fplisek
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
Jj, se serviskouSkubi píše:a je těch 100000 opravdu reálných?

- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
to byl taky jeden z důvodu, proč jsem moc nechtěl ropáka, no a při mém nájezdu kilometrů by se to ani nevyplatilo 
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Je to opravdu cerpadlo, neni jen nedokonaly kontakt v konektoru cerpadla? Diagnostika to nemusi poznat. Uz to tady nekdo mel.fplisek píše:Tak jsem další komu odešlo vstřikovací čerpadlo, půjčil jsem auto máti, ta ujela asi pět kilometrů do vedlejšího města, tam auto chcípla, když přišla, normálně nastartovala, zařadila jedničku, prudčeji pustila spojku, auto skočilo, chcíplo a už nenastartovalo, kontrolka žhavení ani neblikla, původně jsem si myslel, že preškočil rozvoďák, ale diagnostika ukázala že je čerpadlo KO
, takže sháním nové ..
- Ahmed
- Test driver

Kdykoliv u vsech rocnikukuko551 píše:Zdravim Vas.
Vie niekto, alebo je niejaka statistika u ktorych rocnikoch, alebo pri kolkych km odchadza cerpadlo u Tddi? lebo ako tu citam tak odchazaju tie cerpadla dost casto.
-
fokina
- Junior

- Kontaktovat uživatele:
Právě jsem asi velmi nerada vstoupila do klubu....a ihned jsem si slíbila, že tohle je můj první a poslední diesel....u benzínu výměna čerpadla 10tis. a u diesla 30tis...docela rozdíl....zkouším sehnat někoho, kdyo mi to opraví, už jeden typ mám, tak budu doufat...jinak se mi to stalo takto: ráno jsem najela asi 60km, pak jsem zastavila před domem, zapomněla zařazenou 1, pustila spojku, fík chcípnul. Za 2 hoďky jsem přišla k autu a už jen točilo a točilo, kontrolka žhavení normálně zhasne....