Dezinfekce klimatizace
- Mira
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- salko
- Nováček
Desinfekce klimatizace
Vratil bych k odkazu od /starocha/ Těsnění mezi sklem a plastovým krytem se prodavá u forda.Je to taková samoleoící housenka. A doporučujou ho tam nalepit aby nezatékalo ke spolujezci. Cena:250.-
ford focus-sedan 1.8Tddi-11/01 66kW černá met.
- Mira
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Desinfekce klimatizace
máš pravdu, cena myslím odpovídá po celé délce. já jsem platil za půlku cca 130,- takže by to mohlo sedětsalko píše:Vratil bych k odkazu od /starocha/ Těsnění mezi sklem a plastovým krytem se prodavá u forda.Je to taková samoleoící housenka. A doporučujou ho tam nalepit aby nezatékalo ke spolujezci. Cena:250.-
- Ahmed
- Test driver
- staroch
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Už to máááám doma.Forfoc píše:CLIM PUR (Valeo) -Spray určený k údržbě vzduchu AC okruhu, zlepšení kvality vzduchu vháněného do kabiny, likvidaci plísní, hub i bakterií a dlouhodobé prevenci před jejich možnou tvorbou. (Spray použít vždy, když se mění pylový filtr.
BIO CLIP (Valeo)- Antiseptická směs, regulující úroveň vydávaní po dobu 12-ti měsíců, souvisle migruje do systému HVAC (topení/chlazení), neutralizuje rozvoj bakterií a omezuje zápach v systému! Vyrobeno z přírodních ingrediencí, snadné a víceúčelové uchycení, reference více než 90% evropských druhů filtrů! (výměna 1x ročně).
Odkaz kde koupit oba dva výrobky je zde: http://auto.klucka.cz/index.asp?menu=climpur nebo si dej do vyhledávače Clim pur a vyjede ti plno dalších prodejců.
Odkaz na kabinový filtr máš třeba zde:http://www.elitecat.cz/ArticleSelection.aspx?B=0
Smrad zmizel tím, že jsem pod zadníma sedačkama vyčistil nějaký fujtajbl, co tam rozlily děcka

FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.
- dandyta
- Nováček
- Jiri02
- Pokročilý
Dotaz pro sprejery:
Podle toho, co jsem tu cetl, jsou zkusenosti s desinfekcnimi spreji nejednoznacne. Prosim majitele speju, zda by se prilezitostne nepodivali na slozeni tech desinfekcnich opicich kapek. Myslim, ze by to na kazdem baleni melo byt napsano, IMHO je to povinnost - pro pripad, ze by se tim nekdo nejak postrikal, aby lekari vedeli, jak pomoci.
Zajima mne to proto, ze by mozna pro dany ucel sla pouzit nejaka jina dezinfekce s obdobnymi ucinnymi latkami. A jsou vsechny ty dezinfekcni spreje ve forme peny nebo nektere jen tekutina?
Podle toho, co pisete, jde, pokud se nemylim, jen o to, aby se nejak poradne umyly steny prostoru kolem vyparniku klimatizace od usazenych plisni a nalepeneho svinstva na nich. Nebo je tomu jinak?
Podle toho, co jsem tu cetl, jsou zkusenosti s desinfekcnimi spreji nejednoznacne. Prosim majitele speju, zda by se prilezitostne nepodivali na slozeni tech desinfekcnich opicich kapek. Myslim, ze by to na kazdem baleni melo byt napsano, IMHO je to povinnost - pro pripad, ze by se tim nekdo nejak postrikal, aby lekari vedeli, jak pomoci.
Zajima mne to proto, ze by mozna pro dany ucel sla pouzit nejaka jina dezinfekce s obdobnymi ucinnymi latkami. A jsou vsechny ty dezinfekcni spreje ve forme peny nebo nektere jen tekutina?
Podle toho, co pisete, jde, pokud se nemylim, jen o to, aby se nejak poradne umyly steny prostoru kolem vyparniku klimatizace od usazenych plisni a nalepeneho svinstva na nich. Nebo je tomu jinak?
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Mira
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Test driver
ten výparník je hlavným zdrojom toho "smradu" pretože práve na nom dachadza ku kondenzovaniu vody (vlhkosti) teoreticky vo výduchoch by mal byt už suchý čistý vzduch..
takže ked osprejujete iba výduchy, vyčistite "chodby"ale nie zdroj..
preto sa odporuča to nastriekat do oblasti pyloveho filtru, pretože si ten spray A/C system nataha do seba sam
takže ked osprejujete iba výduchy, vyčistite "chodby"ale nie zdroj..
preto sa odporuča to nastriekat do oblasti pyloveho filtru, pretože si ten spray A/C system nataha do seba sam
- Mira
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele: