co vas v posledni dobe vytocilo
- Blackhawk
- Test driver
Re: co vas v posledni dobe vytocilo
Necudoval by som sa ak by to bola ta ista osoba/osoby.
- ZaQik
- Admin
prazsti magistratni urednici ... a jejich mestska policie
ale DESNE
dopravni znaceni na Strakonicke smerem do centra v roce 2010:
- radne oznacene mereni rychlosti usekovym radarem
- rychlost upravena znacenim na 70
OK
dopravni znaceni na Strakonicke smerem do centra v roce 2012:
- rychlost upravena znacenim na 50 (s tabulkou omezeni hluku)
OK
dopravni znaceni na Strakonicke smerem do centra v roce 2013:
- povolena rychlost 50 (protoze jsem u sjezdu z R1 minul oznaceni zacatku obce, znaceni s omezenim na 70 a tesne pred usekovym radarem je krizovatka
)
proste jen odebrali nasiraci omezeni na 50 (s tabulkou omezeni hluku)
a jinak je vse pri starem ... asi potrebuji vylepsim mestsky rozpocet
takze misto dostaveni se k vysvetleni vyplnuji http://static.autoweb.cz/ke-stazeni/MP_odpoved_vzor.doc a posilam doporucene ... kdyby to bylo ferove, tak neceknu, ale takhle

ale DESNE

dopravni znaceni na Strakonicke smerem do centra v roce 2010:
- rychlost upravena znacenim na 70
OK
dopravni znaceni na Strakonicke smerem do centra v roce 2012:
- rychlost upravena znacenim na 50 (s tabulkou omezeni hluku)
OK
dopravni znaceni na Strakonicke smerem do centra v roce 2013:
- povolena rychlost 50 (protoze jsem u sjezdu z R1 minul oznaceni zacatku obce, znaceni s omezenim na 70 a tesne pred usekovym radarem je krizovatka

takze misto dostaveni se k vysvetleni vyplnuji http://static.autoweb.cz/ke-stazeni/MP_odpoved_vzor.doc a posilam doporucene ... kdyby to bylo ferove, tak neceknu, ale takhle

Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
-
- .
Rozumim tomu spravne tak, ze ten radar je ve meste, tesne za krizovatkou pred kterou bylo povolenych 70?
2010 Focus ST 5d
- Mufin01
- Test driver
Protože je to v obci, tak ta značka omezující rychlost na 50 kvůli hluku tam byla zbytečně, protože ta platnost 70 je křižovatkou ukončena.
- tym
- Test driver
Jo takhle před rokem chytli měšťáci ženu, nějakej ocas si stěžoval, že mu jezdí po obci auta rychle, tak udělali stanoviště pár metrů za nějakou rozbitou polňačkou, co je bohužel v mapě a která rušila povolenou sedmdesátku a tam kasírovali jedno auto za druhým.
Bohužel se s tím nedalo nic dělat, zákon byl dodržen, nebylo odvolání...
Na druhou stranu, pokud jsou tam nějaký dobrý kamery, tak si nejsem jistý, jestli odmítnutí výpovědi pomůže? Není už schváleno něco v tom smyslu, že za přestupek v případě nezjištění viníka odpovídá majitel vozu?

Na druhou stranu, pokud jsou tam nějaký dobrý kamery, tak si nejsem jistý, jestli odmítnutí výpovědi pomůže? Není už schváleno něco v tom smyslu, že za přestupek v případě nezjištění viníka odpovídá majitel vozu?

- spoofan
- Zkušený
imho odmitnutim podani vypovedi zase zacne urednicke kolecko od zacatku, takze jde o oddaleni, aby se to promlcelo
Byl FF II 2.0 TDCI, je Seat Leon 1M 1.6 16V
- lucky.jack
- Test driver
O2 a jeho Bonerix!!!
Hovana na n-tou. Zadám si u 3 čísel co chci využívat a když mi přijde smlouva tak na to koukám a ve smlouvě úplně něco jinýho
Když jsem se prokousal tel. linkou tak pro jistotu nechám ověřit ostatní 2 čísla a světe div se - u obou naprostý zhovadilosti.
Fakt skvělý služby! Ještě jsem nezačal a už jsem vytočenej na 40000 otáček

Hovana na n-tou. Zadám si u 3 čísel co chci využívat a když mi přijde smlouva tak na to koukám a ve smlouvě úplně něco jinýho

Když jsem se prokousal tel. linkou tak pro jistotu nechám ověřit ostatní 2 čísla a světe div se - u obou naprostý zhovadilosti.
Fakt skvělý služby! Ještě jsem nezačal a už jsem vytočenej na 40000 otáček

Focus III combi, 10/2011, 1.6 Ti-VCT 105 poníků
>Galerie< - Focus II combi 10/2007 Collection(mezifacelift), 1.6 TDCi 66 kW/214Nm - chip 81kW/245Nm
>Galerie< - Focus II combi 10/2007 Collection(mezifacelift), 1.6 TDCi 66 kW/214Nm - chip 81kW/245Nm
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Kolega teď rušil u O2 pevnou linku a taky dobrý story.Spousta otravných telefonátů atd.
Byl Focus II kombi 2011 1,6 16v

Je VW Golf VII ME 1,0 TSI 2019

Je VW Golf VII ME 1,0 TSI 2019
- ZaQik
- Admin
tim nic nezacne ... odmitnu podat vysvetleni, protoze "Vysvětlení může odepřít pouze osoba, která by jím sobě, svému příbuznému v pokolení přímém, svému sourozenci, osvojiteli, osvojenci, manželu nebo druhu anebo jiným osobám v poměru rodinném nebo obdobném, jejichž újmu by právem pociťovala jako vlastní, způsobila nebezpečí trestního stíhání nebo nebezpečí postihu za přestupek."spoofan píše:imho odmitnutim podani vypovedi zase zacne urednicke kolecko od zacatku, takze jde o oddaleni, aby se to promlcelo
a ano, normalne bych se sel udat, ale ta krizovatka pred merenim je neco jako sjezd a jejich postup beru jako umyslne loveni
(http://www.mapy.cz/#x=14.398164&y=49.996265&z=15&l=15 je to hned za mostem pri jizde na sever)
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
-
- .
To, ze je neco na mape jeste neznamena, ze je to mistni komunikace, ale predpokladam, ze sis klasifikaci te polnacky zjistoval.tym píše:Jo takhle před rokem chytli měšťáci ženu, nějakej ocas si stěžoval, že mu jezdí po obci auta rychle, tak udělali stanoviště pár metrů za nějakou rozbitou polňačkou, co je bohužel v mapě a která rušila povolenou sedmdesátku a tam kasírovali jedno auto za druhým.Bohužel se s tím nedalo nic dělat, zákon byl dodržen, nebylo odvolání...
To, ze si mestapo prilepsuje do kasicky diky vagnosti pojmu krizovatka je ovsem trestuhodny.
edit2: jeste jsem se dival poradne na tu silnic a podle me by se klidne za krizovatku dal povazovat uz ten sjezd a najezd na tu udrzbovou silnic tesne pred mostem
edit:
jako bonus sem si vzpomnel, ze sem si nedavno delal cvicny test autoskoly, a tam byla nasledujici otazka:
2010 Focus ST 5d
- miki21
- Test driver
Kosti stabíku...už zase klepou.
Po dvou letech na našich silnicích ani origo neuspěly.
Další značku asi zvolím formou losu.

Po dvou letech na našich silnicích ani origo neuspěly.
Další značku asi zvolím formou losu.

Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
-
- Test driver
2h4rr0d: asi bych u testů propadl, ale dle mě to není křižovatka. Není to zpevněná cesta, je to ujetá hlína. Na podzim to zemědělce přeorají a je po cestě 
Takže je to sjezd/nájezd.
Jaká je správná odpověď?

Takže je to sjezd/nájezd.
Jaká je správná odpověď?
Seat Altea XL-prodáno
Ford Focus kombi, 1,8 TDCi, 85 kW, Ghia(+tempomat,+DRL), RV 05/2002-prodáno
Honda Jazz, 1,4 GD1 61 kW, automat(+DRL), RV 03/2003
Škoda Forman 135, LPG, 43 kW, GLX, RV 12/1992, model 1993-prodáno
- enjoy
- Test driver
Odpověď je patrná z obrázku.
Já jsem takto chytrý, protože to byla jediná otázka v autoškole, u které jsem udělal chybu.
Já jsem takto chytrý, protože to byla jediná otázka v autoškole, u které jsem udělal chybu.
Ford Mondeo MK4 Kombi 2008, 2.0i
Ford Ranger, 2008, 2.5 TDCi
Ford Ranger, 2008, 2.5 TDCi
-
- .
Spravna odpoved je, ze to neni krizovatka, ale s uspechem by se dalo hadat, ze po obou stranach toho najezdu jsou znacky a na mape najdes i mnohem horsi cesty.Eidž píše: Jaká je správná odpověď?
2010 Focus ST 5d
-
- Test driver
Tak kluci, jak to je.enjoy píše:Odpověď je patrná z obrázku.

Na obrázku žádné značky nevidím, silniční zákon platí jen na zpevněných veřejných komunikací (to je přece hned na začátku).
Seat Altea XL-prodáno
Ford Focus kombi, 1,8 TDCi, 85 kW, Ghia(+tempomat,+DRL), RV 05/2002-prodáno
Honda Jazz, 1,4 GD1 61 kW, automat(+DRL), RV 03/2003
Škoda Forman 135, LPG, 43 kW, GLX, RV 12/1992, model 1993-prodáno