To co si postnul je tiez jedna z moznosti, ODIN pouzivam na flashovanie novych fw, ten kernel co tam je nepoznam ale skusit to mozes.
Inak ak by si to chcel spravit spravne, mal by si si zistil verziu FW nie je verziu Androidu. Verzia fw by mala byt I9100*****, kde hviezdicky su cisla a pismena, napr. I9100XXBLU.
Kazdy ide hackovat, teraz som cez checkfuz pozrel a mal by si mat k dispozicii aktualizaciu systemu na I9100BULPD, takze bud to skus cez mobil, v nastaveniach/o telefone/system update (toto rob len ked budes pripojeny na wifi) alebo sa pripoj k PC cez KIES a daj tam aktualizovat.
Potom odtialto stiahnes kernel s rootom: http://download.chainfire.eu/171/CF-Roo ... 5-CWM5.zip , rozbalis das do ODIN-a ako bolo v navode a flashnes. V pripade nejakeho problemu ale budes musiet vratit telefon do povodneho stavu (kvoli zaruke), len si stiahnes svoju rom co mas teraz, flashnes cez ODIN celu rom a je to.
potřebuju poradit, chystám se koupit nový mobil, hledal jsem různé recenze, ale
pokud ho někdo máte nebo znáte jaký je podělte se o zkušenosti a názory
SAMSUNG S5830 Galaxy Ace
Já ho mám už rok a je to můj druhý android. Můj názor je, že pokud to bude tvoje první zkušenost se smartfounem a nepotřebuješ ultrarychlý telefonem s displejem jak z televize, tak budeš určitě spokojenej Jestli potřebuješ vědět něco konkrétního, stačí se zeptat.
potřebuje ho moje holka na běžný věci, aby si na VŠ mohla občas něco vyfotit, nozově připojit na net atd. Bavila se z klukem co ho má a ten si ho pochvaluje, že se dobře ovládá a funguje za každého počasí.
Koupil jsem si Samsung galaxy pocket. ( android 2.3) ALE! nevím jak stáhnout fotky z foťáku. Připojím telefon na PC přes USB, telefon se začne nabíjet, ale na PC se mi nic nenabídne (např. připojení externího zařízení), ani v " tento počítač" není vidět žádné další přípojení. Vyzkoušel jsem už kde co, ale fotky mi normálně přes kabel USB stáhnout nejdou.
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník
Skus si nainstalovat KIES, ten Samsungacky program do PC, ten by mal nainstalovat aj ovladace k telefonu. Mohlo by to pomoct, aj ked pripojenie mobilu ako externe ulozisko by malo ist automaticky.
Popripade skus zapnut v telefone v nastaveniach "Automaticke ladenie USB", alebo tak nejak sa to vola, to by mohlo tiez pomoct.
Třeba můj Samsung G Ace, možná to mají Samsungy obecně, potřebuje pro připojení přes USB speciální ovladače. Na CD přiloženým k telefonu je program KIES, který slouží na správu telefonu v PC. Já to zaonačil tak, že jsem z CD pouze stáhl ovladače USB a telefon se mi teď chová jako výměnné zařízení i bez toho zbytečnýho programu.
EDIT: Blackhawk byl rychlejší
Naposledy upravil(a) Mufin01 dne 06.09.2012 08:30, celkem upraveno 1 x.