S tím souhlasím, kdyby se to nechávalo bejt, tak by človek měl pak strach vystrčit nos na uliciRumcajs1 píše:On taky kdyby borec zastavil, tak by dostal malej flastr jen tak za prošlou lékárničku, protože ho stejně neměli změřenýho, ale tím, že chtěl ujet se stal pro policajty asi o dost zajímavějším. Každopádně, co měli dělat? Když jim nezastavil, tak mávnout rukou a jet na sváču? Jsou to borci, že to dotáhli
Podle me po nem spis nez za rychlou jizdu nebo za to ze jel v TAXI pruhu vystartovali, protoze nemel SPZ...HonzaK72 píše:Neberte to, prosím, tak, že se musím za každou cenu lišitale takový divadlo kvůli tomu, že ten kluk na motorce jel přes limit? Na začátku videa je vidět, že to ten kluk nijak nežene na krev na té Plzeňské. To co se pak odehrálo za plného provozu a hlavně eventuální rizika s tím spojená mi nepřijdou adekvátní tomu, co kluk udělal. Jasně, porušil zákon, nerozporuju. Ale honičky jak z filmu v pražském provozu mi přijdou jako úlet......notabene v situaci, kdy jsou na stíhání řidičů cíleně školeni jen cajti na dálnicích, ne ti co hlídkují ve městech. Tady byla klika, že to ten cajt měl dobře v ruce a s autem evidentně věděl co dělat.....ale kde máme záruku, že příště nebude motorkáře stíhat nějaký poliš-bezmozek, co se prostě jen chce rychle svézt, houkat přitom a "bejt jak ty americký policajti"?
už dlouho jsem takhle blbej názor nečetlHonzaK72 píše:Neberte to, prosím, tak, že se musím za každou cenu lišitale takový divadlo kvůli tomu, že ten kluk na motorce jel přes limit? Na začátku videa je vidět, že to ten kluk nijak nežene na krev na té Plzeňské. To co se pak odehrálo za plného provozu a hlavně eventuální rizika s tím spojená mi nepřijdou adekvátní tomu, co kluk udělal. Jasně, porušil zákon, nerozporuju. Ale honičky jak z filmu v pražském provozu mi přijdou jako úlet......notabene v situaci, kdy jsou na stíhání řidičů cíleně školeni jen cajti na dálnicích, ne ti co hlídkují ve městech. Tady byla klika, že to ten cajt měl dobře v ruce a s autem evidentně věděl co dělat.....ale kde máme záruku, že příště nebude motorkáře stíhat nějaký poliš-bezmozek, co se prostě jen chce rychle svézt, houkat přitom a "bejt jak ty americký policajti"?
Ajaj, jseš docela ostrej...silverwolf píše:už dlouho jsem takhle blbej názor nečetlHonzaK72 píše:Neberte to, prosím, tak, že se musím za každou cenu lišitale takový divadlo kvůli tomu, že ten kluk na motorce jel přes limit? Na začátku videa je vidět, že to ten kluk nijak nežene na krev na té Plzeňské. To co se pak odehrálo za plného provozu a hlavně eventuální rizika s tím spojená mi nepřijdou adekvátní tomu, co kluk udělal. Jasně, porušil zákon, nerozporuju. Ale honičky jak z filmu v pražském provozu mi přijdou jako úlet......notabene v situaci, kdy jsou na stíhání řidičů cíleně školeni jen cajti na dálnicích, ne ti co hlídkují ve městech. Tady byla klika, že to ten cajt měl dobře v ruce a s autem evidentně věděl co dělat.....ale kde máme záruku, že příště nebude motorkáře stíhat nějaký poliš-bezmozek, co se prostě jen chce rychle svézt, houkat přitom a "bejt jak ty americký policajti"?
Nemůžou vědět kdo a proč před nima utíká. Kdyby to byl třeba vrah někoho z tvý rodiny, tak bys tu takový ptákoviny asi nepsal. Dělali co dělat maj.
No ja jsem celou dobu cekal, kdy se rozplacne pres druhy policejni auto... Fakt si nemyslim, ze honicka po Praze za plnyho provozu a nasledne zastaveni najetim do zadniho kola je idealni zpusob odchytavani kohokoliv.HonzaK72 píše: Podle mého názoru je tohle jen důsledek toho, že tu nefunguje siť stanovišť Policie, která by si podobný týpky bez značek (toho jsem si skutečně nevšiml) předávala přes vysílačky a např po vjetí na jižní spojku, kde se dá velmi dobře odhadnout kam jede, si na něj počkat bez nějakých honiček přes půl Prahy. Paradoxně tento systém za komunistů fungoval....
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host