[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tunyaxGcy2E[/youtube]
Samozrejme ze je debil ten blokujici, a polovina ovci co tam cuceli v pravim, pravidlo zipu je platna ceska legislativa. Ted samozrejme vypada blbe, ze tam predjel nekolik desitek aut... Ono kdyby vsichni staly spravne (tedy v obou strafech) takova situace by ani nenastat nemohla. Nadruhou stranu s ignorovanim tohoto pravidla se clovek setkava denne, asi zas nejaky cesky mindrakyFUGAS píše:Teď mi není jasný, koho považuješ za debila, jestli toho co chtěl se všema vym*dat, nebo toho, co ho blokoval...
Přééésněéééé.....před 14 dny na letišti nás dokonce osočila nějaká matróna u gatu "vy si tu jen tak sedíte, dyť nás můžete zdržet". Vůbec jsem nevěděl, co na takovou blbost odpovědět při pohledu na frontu uspěchaných nedočkavců držících v ruce palubní lístky s přesně danými sedadlyvitacz píše:Přesně, pravidlo zipu jak píšete. To že tam stojej ve frontě jako ovce je typickej příklad češství.
Když jste na letišti a čekáte až otevřou gate tak v pohodě sedíte. Jakmile ho otevřou všichni češi si tam stoupnou do fronty dlouhé jak tejden a stojej tam ve frontě jak kokoti. Můžou přeci úplně normálně dál sedět. Mě to připomíná pozůstatek z komunismu, kdy se čekalo na potraviny a toto zmutovalo i na silnice.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host