poradte!!!zhasina motor
- poldy
- Nováček
-
- Test driver
- Blue
- Junior
Pekne, no... Môj Fofo je tiež už u mechanika. Snaží sa niečo spraviť s tou vôľou v hriadeli.Radek 1.8 16V píše:Auto už je doma, takže podávám zprávu jak jsem dopad - že jsem to nenatočil bylo špatným palivovým čerpadlem ( výměna čerpadla + pal.filtru + práce - 7035,-). Bojím se ale, že se mi sešly dvě závady najednou a chcípat to bude dál. Mno, uvidíme.
Ford Focus, 1.6 16 V ZETEC-S, Karibic blue
Auto je ako ľudské telo. Ak mu dodáme kvalitnú stravu a pravidelne ho precvičíme, odmení sa nám pružnosťou a vitálnosťou. To je však možné iba vtedy, ak sa s ním podelíme o našu dušu a vdýchneme mu život. MM
Auto je ako ľudské telo. Ak mu dodáme kvalitnú stravu a pravidelne ho precvičíme, odmení sa nám pružnosťou a vitálnosťou. To je však možné iba vtedy, ak sa s ním podelíme o našu dušu a vdýchneme mu život. MM
- Blue
- Junior
Takže prinášam 1 dobrú a 1 zlú správu.
Oprava spočívala vo výmene axiálneho ložiska, čo ma stálo 3000,- Sk. To je tá dobrá správa.
Tá zlá správa je, že je takmer úplne znižená spojka, ktorá môže aj naďalej spôsobovať rovnaké problémy. Preto ma v budúcnosti čaká, pravdepodobne, výmena spojky.
Oprava spočívala vo výmene axiálneho ložiska, čo ma stálo 3000,- Sk. To je tá dobrá správa.
Tá zlá správa je, že je takmer úplne znižená spojka, ktorá môže aj naďalej spôsobovať rovnaké problémy. Preto ma v budúcnosti čaká, pravdepodobne, výmena spojky.

Ford Focus, 1.6 16 V ZETEC-S, Karibic blue