jo jo jelikož dojezd prý bude vyšší jak 160km,a já za den najedu tak 100-130kmspoofan píše:jakub.sampon: a stacil by ti jeho dojezd?
Samozřejmě na dovolenou bych si něco našetřil a letěl letadlem
a nebo si vzal naftovýho focuse

jo jo jelikož dojezd prý bude vyšší jak 160km,a já za den najedu tak 100-130kmspoofan píše:jakub.sampon: a stacil by ti jeho dojezd?

Snad nejseš na tolik naivní, aby sis myslel, že na elektřinu budeš jezdit levněji?jakub.sampon píše:já osobně se těšim na elektrický pohon focuse ,který bude pro evropu dostupný již za 2 roky ,to by mě zajímal výkon a cena ,pokud bude cena příznivá tak uvažuju že bych ho koupil))
Jelikož cena nafty a benzínu jde pořád nahoru...![]()

no tak to není můj případ já mám ještě elektriku zadarmo tak bych za nic neplatilFUGAS píše:Snad nejseš na tolik naivní, aby sis myslel, že na elektřinu budeš jezdit levněji?jakub.sampon píše:já osobně se těšim na elektrický pohon focuse ,který bude pro evropu dostupný již za 2 roky ,to by mě zajímal výkon a cena ,pokud bude cena příznivá tak uvažuju že bych ho koupil))
Jelikož cena nafty a benzínu jde pořád nahoru...![]()
Z čeho by pak stát žil? Vetšina jeho příjmů jde z paliva, cigaret a alkoholu. Až se el. pohon rozšíří, napaří na to takové daně, že budeme jezdit za stejné peníze jako teď. Už jsem to někde četl, že pro dobíjení el. aut bude speciální tarif a určitě nebude nižší...

No právě pokud se budou auta muset "zlehčit", tak to ještě zvýší jejich cenu. Ty baterie jsou prostě slabej článek (ale oni na to kluci šikmovoký časem příjdou). Tu teslu v TopGearu porovnávali s tím z čeho to vychází (Lotus???) no a jestli se dobře pamatuju nenašli jedinej důvod proč si ji kupovat.spoofan píše:vykonu ani dojezdu bych se nebal, jenom se auta budou muset delat o neco lehci, aby se zvysil dojezd...
http://www.teslamotors.com/roadster/specs#specs-2

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti