Nechci se tomu smát. Lyžuji 30 let, myslel bych si to samé, pokud bych neabsolvoval instruktorský kurz učitele lyžovaní. Je to něco podobného jako si myslet, že jsem dobrý šofér. Upřednostňuju dostat se bezpečně do cíle, i když techniku řízení, stejně jako lyžování ovládám, to stejné platí u sjíždění sjezdovky. Vždy s jistotou do cíle.hunger píše:Nejhorší je jsem byl doted presvedcen jak skvely lyžař jsem, tohle byl muj druhý pád za 7 let a to jsem po plotnach jezdil 76 za hodinu podle gpsky a mezi to ještě mezi lidma![]()
![]()

Není to chytračení, ale instruktor, který mne učil, jak mám učit, lidi lyžovat, se tomuto věnuje 20 let, posledních 10 let učí v USA. Má nejvyšší instruktorskou licenci, trenérskou licenci atd. a u něho jsem neviděl nikdy to, co vidím na našich sjezdovkách. Ti co si myslí, že umí lyžovat a jezdí jako hovada, to právě většinou neumí. Koupit si lyže s R10 a jezdit jako ňouma. Vždy, když jsme stáli na kopci a někdo se řítil a tzv. to brousil, tak mi řekl: " No a tady to vidíš, tady dělá blbě to a to, jezdí po vnitřní lyži, atd." a např. o půl hodiny později projížděl potřetí a plácnul sebou nebo někoho sundal. Takhle dopadli všichni, které si dovolil komentovat. Taky miluju ty, kteří to brousí kolem vleků a myslí si, že jsou tím zajímaví, protože potřebují asi publikum. Kolik bylo takových, kteří ty na tom vleku sundali.
Takže buď rád, že se nikomu nic nestalo, což určitě jsi jak si psal, i tobě a uber. Je od tebe pěkné, že si sypeš popel na hlavu a že přiznáváš, že jsi kretén a že si musel machrovat