Dneska jsem se byl mrknout na FF3, alespon do salonu. Byl to Trend v celkem zakladni vybave, akorat autoklima a Design kola. Barva bila.
Uz otevreni dveri znaci, ze kvalita noveho Focuse je trosku jinde, oproti minule generaci. Zavreni dveri se rovnez nepodoba plechovemu zvuku meho auta.. to je prijemne prekvapeni. Dalsim prekvapenim je osvetleni interieru..i tato zakladni verze mela dve stropni svetla, vpredu i vzadu jedno. Interier se mi hned zalibil, nasedalo se mi dobre, sedadla jsou velmi pohodlna (na prvni dojem). I to vypada, ze maji nejake to bocni vedeni. Za volantem jsem hned nasel dobrou polohu. Volant se drzi dobre, je pekne tvarovany a ma prijmne maly prumer. Tlacitka na volantu jsou dobre ovladatelna.
Verze, ve ktere jsem sedel, mela pouze zakladni stredovou konzolu, bez loketni operky. A tedy rucni brzda byla na klasickem miste, ne vedle radici paky. Urcite bych ale priplatil za tu lepsi konzolu, protoze rucka v zakladu je tezko dostupna (kolem madla je hodne malo mista) a navic mi chybela loketka

Jinak ale radici paka je velmi prijemne umistena, nemusel jsem nikam natahovat ruku.
Pristroje vypadaji lepe, nez na fotkach, ani to modre podsviceni neni takova hruza.
Rad bych jeste nekde videl verzi s barevnymi displeji. V soucasnosti se ale treba nenabizi radio Sony, ktere tyto displeje ma. Prodejce ale rikal, ze to casem asi prijde, podobne jako u Fiesty.
Vzadu se mi sedelo take prijemne. V klidu jsem si sedl sam za sebe, pri sve vysce 185cm jsem mel mista akorat, klidne by to bylo i na delsi cestu. Kufr je mensi, ale z meho pohledu nic hrozneho. U sveho auta jsem kufr naplno vyuzil pouze ojedinele.
Takze novy Focus se mi libi vic a vic, uvidim, jak to bude s cenou po nejake dobe na trhu