Byl jsem.. Je to rok od roku menší. Pár zajímavých věcí tam k vidění určitě je, ale peníze bych za to asi nedal. Stejně tak bych asi zvážil cestu odněkud z daleka..
Velké expozice se vším všudy pouze Škodovka, Hyundai a Ford. Pak už v menším. Pár Jaguárů, Mitsubishi, o něco víc Volva. Pak je tam ještě Mini, Kaipani, expozice Porsche 911 a hafo závodních speciálů. Třeba VW, Audi, Seat, Toyota atd. vůbec.
Byl jsem v hodinách pro odbornou veřejnost - takže nikde nikdo, všechny auta odemčený a volný.. Takže jsem toho hodně nafotil a naseděl v autech a stejně jsem měl za nějaký 2 hodiny hotovo. Ale abych jen nepomlouval - líbilo se mi to. O víkendu pak má být hodně aut venku, testovací jízdy, autoškola atd. Ale je otázka kolik tam bude normálních smrtelníků - jestli bude možnost se do těch aut dostat.
Nejlepší ročníky už byly. Teď je bohužel krize. A není to jen Autosalon, ale i všechny ostatní veletrhy - krom Amperu, který se naopak mírně zvětšuje. Nejzajímavější zůstává asi strojírenskej - obráběcí centra a další mašinky prostě žeru
Mám asi 800 MB fotek, tak to případně můžu někam nahodit

Tady máte jako ochutnávku kousek robotího tanečku..
[youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=RbJMl0w8 ... e=youtu.be[/youtube]