Hned jak se objevily první kousky "na krámech" jsem si byl do Fofa sednout a asi budu opakovat již známé - úplně mě dostaly sedačky, byť to byl Trend tak prostě super. Jak se někomu nelíbí přístrojovka, naopak z mého pohledu, je to něco úplně jiného než je hladce střižená, ale prostě nudná přístrojovka v Oktě. Ta prémiová středovka je teda taky brutus, zabírá hodně prostoru, ale zase si člověk z pozice řidiče opravdu říká "toto je můj prostor, ostatní nesahat!", byť věřím, že "prostorově tvarovanější" lidé zde mohou mít s posezem problém. Dojem z provedení, byť na první kousky OK, samozřejmě toto by prověřila praxe v podobě svezení po kvalitních českých silnicích, což se bohužel nekonalo. Ale i to cvaknutí dveří bylo takové "libozvuké".
No na první jízdu si však ještě dost počkám (nevím jestli se někde na salonech najde 70kW TDCi ke svezení), dle oficiálních info importéra se kombík začal vyrábět 28.3., kousky, které se objednávaly v březnu (což je i můj případ) budou dodány na přelomu května/června.
Až bude khara doma, podělím se o čerstvé dojmy.
Jinak k tomu rádiu Sony - stahoval jsem si ze stránek Fordu nový katalog (ne ceník) a tam už opravdu ta verze audio 7 (jak psal i No Name) je uvedena, že ji bude možné objednat k Titanium od léta.
Jinak vřelé díky "kluku v kulichu" No Name, který měl trpělivost dohledávat objednané auto v jejich systému, byť se nám nezadařilo. Díííky