Špatné startování...
- favoritwrc
- Nováček
Špatné startování...
Nevíte v čem by mohl být problém když mi auto nechce nastartovat když stojí někde tak přibližně 5 až 20 minut...Když je auto studené nastartuje krásně...zkoušel jsem i motor vypnout a vzápětí hned nastartovat a to naskočilo taky hned..Auto je po výměně svíček oleje i všech filtrů...
Ford Focus 1,6 16V Ghia, r.v.2000,stříbrná metal.
- FOCKI
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Špatné startování...
něco podobného se mi stalo když jsem přijel před barák z tesca,auto mi chcíplo a nešlo tak 10 min nastartovat.naštěstí jsem to nakop a motor se rozjel,stalo se mi to ale jen jednou.známý mi říkal,že to mohl být nějaký bordel v benzínu,který ucpal trysku....to ale asi nebude tvůj případfavoritwrc píše:Nevíte v čem by mohl být problém když mi auto nechce nastartovat když stojí někde tak přibližně 5 až 20 minut...Když je auto studené nastartuje krásně...zkoušel jsem i motor vypnout a vzápětí hned nastartovat a to naskočilo taky hned..Auto je po výměně svíček oleje i všech filtrů...

to já mám teď přesně opačný problém....auto nastartuju vždy na první šup,ale pak mi začnou haprovat otáčky nahoru dolu a motor jako by chtěl zhasnout,stalo se mi to parkrát minulý týden,když jsem odjižděl po noční.po zahřátí motoru je vše ok,a bobek přede jako kotě

- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- favoritwrc
- Nováček
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Nejjednodussi je prece natankovat a zjistit, zda je to nedostatkem benzinu. Tusim, ze to bude necim jinym.favoritwrc píše:Dneska se mi to stalo znovu..Startér točí dobře..Přijde mi to jako kdyby tam nešel benzín..Všim jsem si že mi svítí hladový oko...tak jestli to není tím, že si čerpadlo nasaje málo benzínu?

- dajosff99
- Nováček
-
- Junior
No, tak se mi to stalo v sobotu taky, poprve, parkoval jsem neco pres pul hodky v podzemnim parkovisti v Tescu. Stejne jak rikas, nastartoval jsem az na potreti, pak jsem zkusil vypnout a startovat znovu a uz to bylo v poho. Baterka mi taky sviti a chudou smesi to asi nebude, bo tam mam v-power, svicky/olej/filtry byl meneny nekdy v cervenci.favoritwrc píše:Nevíte v čem by mohl být problém když mi auto nechce nastartovat když stojí někde tak přibližně 5 až 20 minut...Když je auto studené nastartuje krásně...zkoušel jsem i motor vypnout a vzápětí hned nastartovat a to naskočilo taky hned..Auto je po výměně svíček oleje i všech filtrů...
Ford Focus 1.8, combi, panther black, '03
- FII
- Nováček
Měl jsem něco podobného na sieře a bylo to tím že že netěsnili vstřikovače. Studený motor ok, ale když jsem ho nechal tak tam nateklo trochu benzínu a potřeboval dát plyn a aby se tam dostal vzduch. To potom vidíš že se z výfuku vyvalí kouř. Jinak na FoFo mám v manuálu že se musí počkat až shasnou kontrolky a mezitím čerpadlo dá plný tlak benzínu, což řeší studený motor. Nevím co z toho je blíž problému.
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
V-power neni zarukou optimalni smesi, je to tekutina jako kazda jina.swm píše: ....
Baterka mi taky sviti a chudou smesi to asi nebude, bo tam mam v-power, svicky/olej/filtry byl meneny nekdy v cervenci.
Jen teoreticka uvaha:
Netesnost palivoveho systemu, v palivu jsou vzduchove bublinky a pri druhem startovani palivove cerpadlo znovu natlakuje system bez odberu paliva.

- favoritwrc
- Nováček