Nízký výkon motoru 1.6 GHIA
- brunobanana
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Nízký výkon motoru 1.6 GHIA
Cus lidi mam problem! Pokud jedu se svym fu fu po dalnici vymacknu z nej cca 120-140 a to mam nohu az na podlaze, do kopcu se na petku faro moje dusi tak ze musim preradit na 4ku a ze 4ky na 3ku faro se pak tahne cca 80-90km/h proste spadnou otacky a auto tahne ze me predjizdi i pitomej trabos lidi cim by to mohlo byt. Vymenil jsem idiotskej palivovej filtr a nezaznamenal jsem zadny rozdil takze tim to nebude mam podezreni bud v nejhorsim priipade na katalyzator nebo na rozvody asi za 14 dnu jedu na diagnostiku do fordu, ale presto se chci optat zda mate podobne problemy. Diky za Vase odpovedi.
Naposledy upravil(a) brunobanana dne 01.04.2007 21:50, celkem upraveno 1 x.
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- brunobanana
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- KAPLIS
- Nováček
Podívej se na zadní kapotu, jestli tam máš opravdu napsáno FOCUS. Mi to dělalo něco podobného, ale byl to forman...
. Určitě je u tebe něco špatně a to tak, že zkušený mechanik to musí hbitě odhalit. Těch čtrnáct dní s tím chceš jezdit? Možná to je nějaká blbost, třeba svíčky,a tím ježděním to můžeš poškodit daleko víc. Tak pozor na to. Jinak hodně zdaru...

- brunobanana
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Noo je to motor od forda nebojKAPLIS píše:Podívej se na zadní kapotu, jestli tam máš opravdu napsáno FOCUS. Mi to dělalo něco podobného, ale byl to forman.... Určitě je u tebe něco špatně a to tak, že zkušený mechanik to musí hbitě odhalit. Těch čtrnáct dní s tím chceš jezdit? Možná to je nějaká blbost, třeba svíčky,a tím ježděním to můžeš poškodit daleko víc. Tak pozor na to. Jinak hodně zdaru...

- brunobanana
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- David 1
- Junior
- brunobanana
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- KAPLIS
- Nováček
Já se nebojím
. To byla legrace. Výkon byl jeden z důvodů proč jsem skoncoval s formanem, i když byl docela rychlí, tak v kopcích ztrácel výkon... . Tebou popsané jízdní vlastnosti mi to připoměly. Svěř se nějakému mechnikovi. Samoůdržba většinou příjde ve finále dráž, protože vyměníš všelico a problém zůstává a ty jedeš do servisu.... Samozřejmě musíš odhadnout jestli tě servismen "lakuje" nebo je seriozní. Každopádně bych to konzultoval a to rychle, nebo s autem nejezdil.

- Přílohy
-
- Format 135L lpg
- tacho.JPG (27.48 KiB) Zobrazeno 4505 x
Naposledy upravil(a) KAPLIS dne 30.03.2007 20:50, celkem upraveno 1 x.
- brunobanana
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
jak to ??myslis ze je to neco vaznyho??? jedu za 14dni na digu tak jsem zvedavKAPLIS píše:Já se nebojím. To byla legrace. Výkon byl jeden z důvodů proč jsem skoncoval s formanem, i když byl docela rychlí, tak v kopcích ztrácel výkon... . Tebou popsané jízdní vlastnosti mi to připoměly. Svěř se nějakému mechnikovi. Samoůdržba většinou příjde ve finále dráž, protože vyměníš všelico a problém zůstává a ty jedeš do servisu.... Samozřejmě musíš odhadnout jestli tě servismen "lakuje" nebo je seriozní. Každopádně bych to konzultoval a to rychle, nebo s autem nejezdil.
- brunobanana
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ty woe ... to je k nasraniKAPLIS píše:Já se nebojím. To byla legrace. Výkon byl jeden z důvodů proč jsem skoncoval s formanem, i když byl docela rychlí, tak v kopcích ztrácel výkon... . Tebou popsané jízdní vlastnosti mi to připoměly. Svěř se nějakému mechnikovi. Samoůdržba většinou příjde ve finále dráž, protože vyměníš všelico a problém zůstává a ty jedeš do servisu.... Samozřejmě musíš odhadnout jestli tě servismen "lakuje" nebo je seriozní. Každopádně bych to konzultoval a to rychle, nebo s autem nejezdil.
- KAPLIS
- Nováček
Může to být opravdu nějaká blbost (svíčka, kablík, čidlo...) a pokud ti to nadokonale spaluje benzín, tak můžeš odrovnat katalizátor a podobně. Jestli ti to nejede pořád, tak to musí odborník odhalit. Horší to je když to dělá jen někdy a nepravidelně. To znamená, že do servisu to nejede, v servise to jede a domů to zase nejede
. Jinak nejsem zastáncem sevisů ale minimálně konzultace není určitě na škodu.

- David 1
- Junior
- brunobanana
- Nováček
- Kontaktovat uživatele: