to vitr73
No to máš sice pravdu, ale jak píšeš, platí to u lidí, kteří chcou auto po nějakém čase prodávat.. Ono "jakákoli" investice do auta, které díky tomu bude jezdit dalších 250000km je super.. Když to spočítám, Focus koupíš za cca 30000, zjistíš že žere olej, motor je za 10000.. Takže buď máš auto za 40000 nebo to prodáš za 20000, dalších 20000 dodáš, případně i více a koupíš další hujdu, kde bude v prdeli něco jiného a takhle by to šlo do nekonečna, kdybychom měli pořád jen prodávat auta... Podle mě je cesta GO motoru u auta, které za to stojí (celkově zachovalé) dobrá cesta v případě, že si chci auto nechat tak dlouho jak jen to půjde.. Vím co v autě mám a vím co od něj čekat, takže proč né...
Prodal jsem více aut, kde byla nějaká závada a nikdy se mi ten prodej nevyplatil, a když vezmu v potaz jaké jebky se tu dovážejí, poskládají to z 5 aut a pak to prodají načančané TOP STAV.. Taky to může skončit tak, že koupíš ještě vetší potvoru protože měla větší nápis TOP STAV.

Ford Focus 1998-2005, rok výroby 1999, Kombi, Série 35, 1.6L Zetec-S/Duratec EFI (100PS), 5rychl. manuální - B5/IB5 LHD FWD 4.06, EEC 96 Car (EEC 1), Manuální Klimatizace, Stříbrná Moondust (met)
Dokud nás STK nebo ekolikvidace nerozdělí