Ano, je to kupované v ČR nové, nyní najeto 14.000 km, ale auto je již měsíc po záruce...foki píše:mogyorod píše:V čem může být problém, auto nemá téměř nic najeto.
To bylo kupovane v cr nove ?

Ano, je to kupované v ČR nové, nyní najeto 14.000 km, ale auto je již měsíc po záruce...foki píše:mogyorod píše:V čem může být problém, auto nemá téměř nic najeto.
To bylo kupovane v cr nove ?
Mam 1.6 74kw 2010 najeto 95000km.Zpatecka sla vzdy trochu hure,ale pred tejdnem se me pri couvani ozyvalo cvakani i pri seslapnute spojce.Po dvou dnech zkoumani v servise jsem si vyslechl ortel: prevodovka.Ted ji budou rozebirat a pokud pujde vymenit poskozena cast,tak cca 5000 s praci jinak nova 7000 + cena prace.mogyorod píše:Zdravím, mám Focuse 1,6i rok 2010, najeto 14.000 km a nyní se mi občas stává, že vyskočí zpátečka. Také jsem si všiml, že při změně směru jízdy dopředu/dozadu mi někde vpředu cosi cvakne. V čem může být problém, auto nemá téměř nic najeto.
Auto je v pohybu.Rozjel jsem to na zpatecku a cvakalo to nebo spis klepalo.Az pri vyrazeni to prestalo delat.Mel jsem v planu koupit radio Sony origos,misto toho to investuji do opravy prevodovky.stano. píše:Auto stoji, je zosliapnuta spojka, a nieco cvaka? Ze prevodovka? Podla mna v tejto situacii je jedno, ci je tam spiatocka, neutral alebo ina rychlost. A prevodovka to nie je.
A nauc se prosim te cist.V prvnim prispevku jsem napsal pri couvani.O tom,ze auto stalo nebyla ani zminka.A to ti dali ridicak?stano. píše:Auto stoji, je zosliapnuta spojka, a nieco cvaka? Ze prevodovka? Podla mna v tejto situacii je jedno, ci je tam spiatocka, neutral alebo ina rychlost. A prevodovka to nie je.
nikdo neví,tak odpovím sám...Zizass píše:Ahoj, teď se mi 2x za sebou přihodilo toto:
Stál jsem v mírném kopečku na trávě. Po zařazení zpátečky jsem ujel asi metr a ozve se rána jako kdybych narazil do plechového kbelíku... Vyskočila zpátečka. Toto i3x za sebou. Ostatni rychlosti bez problémů, jen zpátečka do kopce. Četl jsem tu, že to je bolest u focuse, ale nemůže být problém s tahlem ke zpatecce, nebo něco jiného s převodovkou. Rychlost se tam snažím dávat precizně, třeba i vyslapnu spojku a radim přes 1-čku, spojku a zpět na zpátečku... neví někdo?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů