Chtel bych to udelat u Forda, auto mam celkem novy se serviskou.
To pojisteni je moje blbost. Generali kde to mam komplet pojisteny nabizi 5 nebo 10 tisic a protoze jsem nikdy okno nerozbil, nechtel jsem platit penize navic ... proste klasika, no

naco cakat do zimy, zapni a pockaj minutku - dve - tri. malo by byt na dotyk teplepolkiboj píše:Nazdar hosi. Mam predne vyhrievane sklo. Da sa nejako zistit ci funguje. Skusal som to tak, ze v chladnom rane som si sadol za volant naštartovak a poriadne nadchyal na celnene sklo, zapol vyhrievanie a nic sa nedialo. Sklo nieje nikde prasknute. Neviem však ake rele, poistka ide k tomuto sklu, zeby som pozrel ci je dobre a ci tam vôbec je. Da sa nejako zistit inak ci funguje alebo pockat az do zimi?Vdaka za odpovede
To sklo se par minut zahriva, na volnobeh dele, protoze to zere kolem 40A, takze alternator v nizkych otackach nedobiji a klesne napeti na 12. Kdyz bude dobijet jak ma (pres 14V), tak se ohreje rychleji. Ale po par minutach to urcite musis poznat, jestli hreje.polkiboj píše:tak chlapi nie je to iste ale asi tak 50%/50% sa mi podari zohnat s bratovej roboty infra merac teploty. Vdaka za napad. To by ma nenapadlo. Skusim to vsak pred tim este s nafukanim pary na sklo a zapnutim vyhreiveniavlastne naopak najprv zapnut potom zamlzit. OK dufam, ze si to zapametam
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti