Odraz palubovky v prednim skle
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Focusini
- Junior
Úplně obyčejný brejle, jen jsou polarizační - nevím čím toho dosáhli, už jsem zapomněl co psali v tom letáčku.pelen píše:Princip je stejný jako u polarizačního filtru? 2 otočná skla za sebou?Focusini píše:Chce to polarizační brejličky - jediná věc, která mi od toho lesku pomohla.
Každopádně odlesk zmizí úplně, je to vynikající i po dešti, když je mokrá silnice a pere do toho sluníčko - doporučuju

Focus combi, 1,6, 74 kw, rv 2001
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Přesně,přítelkyně je optička,tak mi je dotáhla domu a hned jsem je koupil...Krásně se jede na místech,protisvětlo,stín...Třeba když se vjíždí do lesa,žádný slepý místa....A stály okolo 500 kč....Focusini píše:Úplně obyčejný brejle, jen jsou polarizační - nevím čím toho dosáhli, už jsem zapomněl co psali v tom letáčku.pelen píše:Princip je stejný jako u polarizačního filtru? 2 otočná skla za sebou?Focusini píše:Chce to polarizační brejličky - jediná věc, která mi od toho lesku pomohla.
Každopádně odlesk zmizí úplně, je to vynikající i po dešti, když je mokrá silnice a pere do toho sluníčko - doporučuju
- Jiri02
- Pokročilý
Polarizacni bryle jsou fajn vec, jen LCD displeje jsou videt cele cerne nebo cele "bile", protoze LCD displeje pracuji take na principu polarizace svetla.
Jak se tu psalo o otaceni filtru: Bryle proti odleskum jsou vyrobeny vzdy tak, ze maji skla natocena tak, ze nepropousteji (omezuji) polarizovane zareni odrazene od vodorovnych ploch nebo presneji vodorovne orientovanych (sklo naklopene dle vodorovne osy). (Pokud bude rybar pozorovat vodu v leze, neuvidi pod hladinu.)
Jak se tu psalo o otaceni filtru: Bryle proti odleskum jsou vyrobeny vzdy tak, ze maji skla natocena tak, ze nepropousteji (omezuji) polarizovane zareni odrazene od vodorovnych ploch nebo presneji vodorovne orientovanych (sklo naklopene dle vodorovne osy). (Pokud bude rybar pozorovat vodu v leze, neuvidi pod hladinu.)
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
a ja som sa divil, preco ked fotim s telefonom nalezato a mam okuliare, tak vidim prd...Jiri02 píše:Polarizacni bryle jsou fajn vec, jen LCD displeje jsou videt cele cerne nebo cele "bile", protoze LCD displeje pracuji take na principu polarizace svetla.

inac je to super, ziadne odlesky, paradna vec. ked okuliare, tak jedine polarizacne !!!

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Jiří,ty v těch knihách snad spíš...Jiri02 píše:Polarizacni bryle jsou fajn vec, jen LCD displeje jsou videt cele cerne nebo cele "bile", protoze LCD displeje pracuji take na principu polarizace svetla.