jenom se o tom tolik nemluvilo a hlavně v ty době většina lidi neměla auto. ... ale jinak jestli jsem za poslední dva roky viděl dvě nehody tak je to moc nehlede na to že obě zapříčinily dědici kolem sedmdesati let,  takže lidi mladší nebo stejne starý jako by byl tvůj otec. .. jeden z nich šetřil benzin a vypnul motor a na konci kopce to s ohratejma brzdama bez posilovače neibrzdil a taky neutocil a skončil po trech kotrmelcich oprenej o strom na boku par metrů před restaurací... a druhej nedal přednost člověku z hlavní...
 jenom se o tom tolik nemluvilo a hlavně v ty době většina lidi neměla auto. ... ale jinak jestli jsem za poslední dva roky viděl dvě nehody tak je to moc nehlede na to že obě zapříčinily dědici kolem sedmdesati let,  takže lidi mladší nebo stejne starý jako by byl tvůj otec. .. jeden z nich šetřil benzin a vypnul motor a na konci kopce to s ohratejma brzdama bez posilovače neibrzdil a taky neutocil a skončil po trech kotrmelcich oprenej o strom na boku par metrů před restaurací... a druhej nedal přednost člověku z hlavní...

I prd... nechceš snad tvrdit, že bylo stejně nehod jako dnes... Možná by bylo fajn někde vyhrabat statistiky, počty nehod, smrťáky apod.hunger píše:Tyme a to si delas prdel?jenom se o tom tolik nemluvilo a hlavně v ty době většina lidi neměla auto. ... ale jinak jestli jsem za poslední dva roky viděl dvě nehody tak je to moc nehlede na to že obě zapříčinily dědici kolem sedmdesati let, takže lidi mladší nebo stejne starý jako by byl tvůj otec. .. jeden z nich šetřil benzin a vypnul motor a na konci kopce to s ohratejma brzdama bez posilovače neibrzdil a taky neutocil a skončil po trech kotrmelcich oprenej o strom na boku par metrů před restaurací... a druhej nedal přednost člověku z hlavní...

. Ale Ballu by to vše vyřešil mnohem líp.. Proč jsi nešel do politiky? Vážně...
. Ale Ballu by to vše vyřešil mnohem líp.. Proč jsi nešel do politiky? Vážně...
 Nemám na to žaludek......i tá sekretářka s nohama do praku musí mít zázemí,dohozený flek ,kadeřnici, restauraci ..........,jen  na útratu pro sebe měsíčně 50 litrů, a to jde zase, já na bráchu, brácha na mne, já prodávám lékárničky, já vesty, já já já potřebuji zákon na jarní a podzimní gumy........
 Nemám na to žaludek......i tá sekretářka s nohama do praku musí mít zázemí,dohozený flek ,kadeřnici, restauraci ..........,jen  na útratu pro sebe měsíčně 50 litrů, a to jde zase, já na bráchu, brácha na mne, já prodávám lékárničky, já vesty, já já já potřebuji zákon na jarní a podzimní gumy........

http://policejnidenik.cz/ridic-vypadl-p ... -mu-hlavu/
 http://policejnidenik.cz/ridic-vypadl-p ... -mu-hlavu/ 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host