Politika z pr.. do pr..
- TomFocus
- Test driver
Re: Politika z pr.. do pr..
Tohle už je na povstání!!! Svoda žádná není!!!!
http://www.novinky.cz/domaci/391514-fac ... hceme.html
http://www.novinky.cz/domaci/391514-fac ... hceme.html
- Nonid
- Test driver
Porusili smluvni podminky FB uz davno a jenom proto, ze ten xenofobni odpad se tak snadno zesmesnuje, tak to nikdo nenahlasil.
Ford Focus ST170, 2002, 5dv, Panther Black, 2016-
Bylo:
Peugeot 205 1.4, bažiňák
Ford Focus 1.6 16V, hatchback, aquamarine blue
Ford Focus 1.8 16V, 2003, 5dv, Černá Panther, 2013-2017
Bylo:
Peugeot 205 1.4, bažiňák
- TomFocus
- Test driver
...tak to potom JÓ....to je OK. Já už myslel....měl pocit, že je tu něco co vyčítáme rusákům, číně.
Jsem rád, že demo.. pokračuje
Jsem rád, že demo.. pokračuje

- Nonid
- Test driver
Ale notak. Jestli je to reakce na me, tak fakt ti prijde OK to vyjadrovani jejich? Nemam nic proti vyjadreni nesouhlasu s uprchlickou vlnou atd., ten jejich zpusob z nich ale dela degradovanej odpad spolecnosti. Porad melou, jak tamhlec jsou milion let za opicema, ze timpadem nemaj co delat v civilizovany evrope...a pak se sami chovaj tak, ze na nich civilizace neni absolutne poznat. Fuj.
Navic byli tak debilni, ze porusili smluvni podminky FB, takze za to dostali zaslouzenou odmenu. I kdyby hlasali "slunickarsky kecy" nebo jak se to ted nazyva, a delali to stejnym zpusobem, dopadnou stejne.
Tome, tohle neni o demokracii ale o svobode vyjadrovani. Ta neni neomezena. Konci presne v tu chvili, kdy vyroky jednoho subjektu narusujou suverenitu druhyho. Neboli urazky, podnecovani nenavisti atd.
Aktualni uprchlicka krize je velice spatna, to ale ani jednoho z vas neopravnuje k hazeni vsech do jednoho pytle. Pokud jo, tak jsme v tom pripade vsichni zlodeji, vozralove a nechutny drzgresle, co kradou propisky. Protoze takhle se ty cesi, co jsou videt nejvic, prezentujou.
Navic byli tak debilni, ze porusili smluvni podminky FB, takze za to dostali zaslouzenou odmenu. I kdyby hlasali "slunickarsky kecy" nebo jak se to ted nazyva, a delali to stejnym zpusobem, dopadnou stejne.
Tome, tohle neni o demokracii ale o svobode vyjadrovani. Ta neni neomezena. Konci presne v tu chvili, kdy vyroky jednoho subjektu narusujou suverenitu druhyho. Neboli urazky, podnecovani nenavisti atd.
Aktualni uprchlicka krize je velice spatna, to ale ani jednoho z vas neopravnuje k hazeni vsech do jednoho pytle. Pokud jo, tak jsme v tom pripade vsichni zlodeji, vozralove a nechutny drzgresle, co kradou propisky. Protoze takhle se ty cesi, co jsou videt nejvic, prezentujou.
Bylo:
Peugeot 205 1.4, bažiňák
Bylo:
Peugeot 205 1.4, bažiňák
- TomFocus
- Test driver
Nonid....je mě líto, že se tě to dotklo, to jsem nechtěl
Zažil jsem jak komunismus, tak opojení ze svobody, tak i tohle zřízení.
Mám dva skoro dospělí kluky, mám se dobře a můžu ti říct, že tahle doba je

Zažil jsem jak komunismus, tak opojení ze svobody, tak i tohle zřízení.
Mám dva skoro dospělí kluky, mám se dobře a můžu ti říct, že tahle doba je

- vitr73
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no jo no..tady je zvykem vsechno hazet do jednoho pytle....reknes vietnamec...predstavis si vecerku..reknes ukrajinec....predstavis si zednika na stavbe...reknes muslim..predstavis si urizlou hlavu nebo AKco ci vestu plnou trhaviny...
..hold jsme vsichni xenofobni rasisti tzv nalepkari.... proste to dela z lidi televize s tim co vysilaj....vetnamce v kramku...ukrajince na stavbe ..ukamenovani zensky protoze ukazala nahate litko ...podle saria....co s tim nadelas no?

Ford Focus kombi 1.8 16V zmetec -E léta páně 1999
Byl Peugeot 309 1.4 zvaný Rozbuch-budiz mu vrakoviste lehke
Byl Daihatsu Applause 1.6 16V...zlaty auto.totalni nehoda na 483tis km
Byla Mazda 323 1.6 turbo rok 1990...prodan pro poruchu turba...
- TomFocus
- Test driver
.....Nonid...mysli si o mě co chceš, jsem slušnej člověk a jako slušnej člověk budu za každou cenu bránit Naši zem pro mé děti, hned jak se tu začnou roztahovat.... Tisíce let jsme tu bez čmoudů a to z nějakého důvodu.... nikdy jsme se nekřížili s Turky, Peršany atd...naši předci bojovali ze všech sil, aby jsme tu zůstali.
- Nonid
- Test driver
Zeme je toho, kdo se o ni zaslouzi, ne toho, kdo se tu narodi. A "cmoudi" se o ni tezko zaslouzej, protoze tohle neni jejich prirozenej habitat, nebudou tu schopny prosperovat jeste X generaci a v tu dobu uz to bude tak smiseny, ze ti to muze bejt totalne u zadku.
Do ceska jich prijde minimum, obecne je jich minimum. Je jich dokonce min, nez lidi, co se stehujou pravidelne mezi zemema. Za 99,99% incidentu muze ta velice mala skupina radikalu a dementu. Neni to o pleti, je to o hlave. A radikalu je mezi nima min, jak mezi nama.
Do ceska jich prijde minimum, obecne je jich minimum. Je jich dokonce min, nez lidi, co se stehujou pravidelne mezi zemema. Za 99,99% incidentu muze ta velice mala skupina radikalu a dementu. Neni to o pleti, je to o hlave. A radikalu je mezi nima min, jak mezi nama.
Bylo:
Peugeot 205 1.4, bažiňák
Bylo:
Peugeot 205 1.4, bažiňák
- vitr73
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Do ceska jich prijde minimum, obecne je jich minimum.
..ja osobne doufam ze to tak vydrzi...
a jak rikas ..radikalu je mezi nima min nez tady....a presto tu malo kdy strili po lidech v divadle a nevyhazuje se vestou plnou vybusnina v obchodaku....prestoze radikalu je tu vic nez mezi mohamedama .. a dokonce ani nejak moc nekamenujou zensky na ulici ...a urizle hlavy jsem uz taky dlouho v novinach nevidel...jsou nasi radikalove kterejch jak rikas je daleko vic vubec radikalni?
no hold "kdo jsi nezhresil hod kamenem"...psst..at se to nedozvedi
a jak rikas ..radikalu je mezi nima min nez tady....a presto tu malo kdy strili po lidech v divadle a nevyhazuje se vestou plnou vybusnina v obchodaku....prestoze radikalu je tu vic nez mezi mohamedama .. a dokonce ani nejak moc nekamenujou zensky na ulici ...a urizle hlavy jsem uz taky dlouho v novinach nevidel...jsou nasi radikalove kterejch jak rikas je daleko vic vubec radikalni?
Naposledy upravil(a) vitr73 dne 11.01.2016 21:47, celkem upraveno 1 x.
Ford Focus kombi 1.8 16V zmetec -E léta páně 1999
- Wolf78
- Pokročilý
a když ty " čmoudi " příjdou ,tak se jich určitě ujmou v Praze pražáci ,jelikož už v takovém multikulturním městě žijí a jsou na nich zvyklí
že Nonid

Je - Ford Focus III ST-Line 134kW mk3,5
- Ford Fiesta 1,5 EB ST mk8 147kW
- Ford Fusion 1,4 59kW
Byl - Ford Fiesta 1,0 EB Titanium mk8
- Ford Ka TITANIUM - 51kW
- Ford C-Max 1,8TDCi -92kW
- Ford Focus I 1,8-16v -85 kW
- Ford Fiesta XR2i 1,6-8v-76kW
- Ford Fiesta 1,5 EB ST mk8 147kW
- Ford Fusion 1,4 59kW
Byl - Ford Fiesta 1,0 EB Titanium mk8
- Ford Ka TITANIUM - 51kW
- Ford C-Max 1,8TDCi -92kW
- Ford Focus I 1,8-16v -85 kW
- Ford Fiesta XR2i 1,6-8v-76kW
- martasak
- Junior
Máš víceméně pravdu, ale třeba se najde poměrně dost, lidí, kterým to jedno není. Třeba bychom to mohli zkusit, vědmo.tym píše:To mě vždy pobaví, že si někdo myslí, že se u nás změní poměry.
Jak je to dlouho, týden, co vylezly ty emaily? A nic se nestalo a nestane. Národ si nechá chcát na hlavu a je mu to u pr.ele. A klidně se vsadím, že za dvě koblihy příště zvolí Bureše v těsným závěsu s socanama.
Ford Focus II Style, do provozu 11/2007, 1.6 TDCi 80kW, dark grey, dovoz D. Galerie .
Spotřeba dlouhodobě 5.1 l/100 km (jsem už líný ty účtenky zadávat).
- martasak
- Junior
Naivko. Tak v rámci projektu EUROMED to má být několik milionu ročně. Za čas začnou lézt i k nám. Tady nejde o teroristy, ale neslučitelnou kulturu. A ve dvou takových zemích jsem byl (jordánsko, Izrael, Palestinská území. A ty lidi nepředěláš.vitr73 píše:Do ceska jich prijde minimum, obecne je jich minimum.
Jo, kamenování je spíš v S.Arábii. a v Pákistánu, ale najde se i jinde. Spíš jde o jiné věci. Oni mají rozšiřovat svoji víru a za tím účelem i lhát. A mají příkaz chovat se relativně slušně, dokud je jich málo, ale jak se rozmnoží tak začnou.
Radikál, to jako Bartoš ? No to je radikál a je to blb. Ale konvička, Černoch, Lidinský, úplně normální lidi.
Ford Focus II Style, do provozu 11/2007, 1.6 TDCi 80kW, dark grey, dovoz D. Galerie .
- martasak
- Junior
Ale neomarxisti nás chtějí smísit, chtějí voliče z jihu, protože my nejsme dost multikulturní, Sobotka to chce taky, jen se to voličům bojí říct, takže pokud se podvolíme, tak sem přijdou, i když ne tolik jako v D, ale dost na pořádný bordel. A pak oni se rychle množí.vitr73 píše:Do ceska jich prijde minimum, obecne je jich minimum.
- Nonid
- Test driver
Nejsem zadna charita, tak nevim, proc bych se mel nekoho ujimat, rove. Jestli neco, tak jsem ochotnej pomoct s naucenim zvyku, coz by melo bejt jediny, co potrebujou k zarazeni do spolecnosti.
Mimochodem, tohle me desne sere. Protoze je nechci vyvrazdit nebo poslat zpatky, tak se jich musim ujmout?
Vitr73: Protoze jsou trosku jiny mentality... U nich se lidi rovnou zabijej, u nas je misto toho spolecensky vrazdeni
Mimochodem, tohle me desne sere. Protoze je nechci vyvrazdit nebo poslat zpatky, tak se jich musim ujmout?

Vitr73: Protoze jsou trosku jiny mentality... U nich se lidi rovnou zabijej, u nas je misto toho spolecensky vrazdeni
Bylo:
Peugeot 205 1.4, bažiňák
Bylo:
Peugeot 205 1.4, bažiňák
- TomFocus
- Test driver
Nobid: jsi brutálně naivní. Že se začlení? I když přijdou jednotlive, tak se sdružují.
Cigani jsou tu staletí a jak se szili, a jejich mentalita je nám blíž jak muslimové. A to Indové nejsou v jádru militantní!!!
Podívej se na otroky z Afriky v USA?! Nefunguje to min z 90%!
Muslimové se nekrizi téměř s nikým a to po veky. Ostatní rasy více ci méně ano. Ale pro muslima jsme od podstaty nevěřící psi a povl. A že se na mixuje cca 5-20% co to je? Nebude to fungovat.
Stejně jak mají afričané vrozenou lenost a v zásadě menší iq tak belosi jsou v japonsku za lenivce a jejich prac tempu stíhá par % bílých.
Pokud jich do EU přijdou miliony..nedopadne to dobře...A nackove to ani nemusí spouštět.
Cigani jsou tu staletí a jak se szili, a jejich mentalita je nám blíž jak muslimové. A to Indové nejsou v jádru militantní!!!
Podívej se na otroky z Afriky v USA?! Nefunguje to min z 90%!
Muslimové se nekrizi téměř s nikým a to po veky. Ostatní rasy více ci méně ano. Ale pro muslima jsme od podstaty nevěřící psi a povl. A že se na mixuje cca 5-20% co to je? Nebude to fungovat.
Stejně jak mají afričané vrozenou lenost a v zásadě menší iq tak belosi jsou v japonsku za lenivce a jejich prac tempu stíhá par % bílých.
Pokud jich do EU přijdou miliony..nedopadne to dobře...A nackove to ani nemusí spouštět.