Bio příměs do nafty
- Jozkablack
- Test driver 
- Kontaktovat uživatele:
Ještě by mě zajímalo jestli si vozí Shellka paliva opravdu z německa a jestli ano, tak zda v německu přimíchávaj bionaftu nebo ne??

Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
- mansart
- Zkušený 
úplně s tebou souhlasím.....Taky z toho nemám radostJozkablack píše:No my u nás v hospodě starej olej lejem do kanystrůa pro ty si chodí maník s Peugeotm 405, nevim obsah a ten to tam leje, dělá to pro něj víc hospod a jezdí tak už dav roky a najezdí oklo 40tis. ročně, ještě neměl problem. Jinak se mi to nelíbí ať je ta příměs bionafty třeba 1%, nebo víc! Něco co udělá v nádrži šlem a má to tendenci lepit se mi do motoru lejt nechceJiri02 píše:Pamatujete, jak pred 2mi roky bylo v casopisech i v TV, jak nejaky majitel fritovny na Machaci(?) jezdil na prepaleny fritovaci olej uplne v pohode? Pravda, nemel Focuse, mel nejakeho diesela Ranaulta nebo co. Tech 5% bych se nebal.
- Jozkablack
- Test driver 
- Kontaktovat uživatele:
Díky za infoPartizan píše:Shellka nevozí naftu z Německa,jen tady přimíchává svoje aditiva.V Německu už biosložku přimíchávají.Já se toho nebojím
 I přes to žes mě nepotěšil.
 I přes to žes mě nepotěšil. 
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
- silverwolf
- Test driver 
- Kontaktovat uživatele:
Divné je to, že jak říkal jeden maník v TV, by auto nemělo stát dýl jak dva měsíce. Doporučoval naftu s biosložkou vyčerpat. Jinak může hrozit poškození motoru  Co takový důchodce, který auto v listopadu odstaví a v březnu nastartuje a o tom neví?  Vypadá to, že ta biosložka se rozkládá na nějaký sajrajt nebo se z nafty časem oddělí
  Co takový důchodce, který auto v listopadu odstaví a v březnu nastartuje a o tom neví?  Vypadá to, že ta biosložka se rozkládá na nějaký sajrajt nebo se z nafty časem oddělí  

Co takový důchodce, který auto v listopadu odstaví a v březnu nastartuje a o tom neví?  Vypadá to, že ta biosložka se rozkládá na nějaký sajrajt nebo se z nafty časem oddělí

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006. 
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- Alonso68
- Junior 
- Kontaktovat uživatele:
- mansart
- Zkušený 
- Alonso68
- Junior 
- Kontaktovat uživatele:
- zewl
- Test driver 
- Kontaktovat uživatele:
Tohle bylo urcite mysleno obecne. Proste se to stat muze a co pak?silverwolf píše:Divné je to, že jak říkal jeden maník v TV, by auto nemělo stát dýl jak dva měsíce. Doporučoval naftu s biosložkou vyčerpat. Jinak může hrozit poškození motoruCo takový důchodce, který auto v listopadu odstaví a v březnu nastartuje a o tom neví? Vypadá to, že ta biosložka se rozkládá na nějaký sajrajt nebo se z nafty časem oddělí

- silverwolf
- Test driver 
- Kontaktovat uživatele:
Jéééžíši, to snad nebudeme tady rozebírat  Spousta lidí jezdí přes zimu minimálně nebo vůbec ne. Je taky spousta důchodců, kteří auto používají jenom sezónně na cesty na chalupy a na chate ne? Ale to je mimo téma. Otázka byla, proč se s bio příměsí nemá auto nechávat stát dýl jak dva měsíce
  Spousta lidí jezdí přes zimu minimálně nebo vůbec ne. Je taky spousta důchodců, kteří auto používají jenom sezónně na cesty na chalupy a na chate ne? Ale to je mimo téma. Otázka byla, proč se s bio příměsí nemá auto nechávat stát dýl jak dva měsíce 

Spousta lidí jezdí přes zimu minimálně nebo vůbec ne. Je taky spousta důchodců, kteří auto používají jenom sezónně na cesty na chalupy a na chate ne? Ale to je mimo téma. Otázka byla, proč se s bio příměsí nemá auto nechávat stát dýl jak dva měsíce
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006. 

- mansart
- Zkušený 
- martinsk
- Pokročilý 
- Jozkablack
- Test driver 
- Kontaktovat uživatele:
Jo tak nějak! Koupil jsem diesla protože mám hodně levný nafty  , kvuli tomu co jsem se tady dočet o náchylnosti čerpadel u TDDi ji ale leju jen do starý Fiesty
 , kvuli tomu co jsem se tady dočet o náchylnosti čerpadel u TDDi ji ale leju jen do starý Fiesty  a co nespotřebuju zbyde pro zbytek rodiny a já kupuju u čerpaček za draho
  a co nespotřebuju zbyde pro zbytek rodiny a já kupuju u čerpaček za draho  A i tam už koupim od teď jen něco co prokazatelně snižuje životnost motoru
 A i tam už koupim od teď jen něco co prokazatelně snižuje životnost motoru  . Ale nic jinýho nám nezbyde, než držet hubu a doufat že vstřiky u comon railu a naše čerpadla budou to lepidlo nějak akceptovat(možná)
. Ale nic jinýho nám nezbyde, než držet hubu a doufat že vstřiky u comon railu a naše čerpadla budou to lepidlo nějak akceptovat(možná) 

, kvuli tomu co jsem se tady dočet o náchylnosti čerpadel u TDDi ji ale leju jen do starý Fiesty
 , kvuli tomu co jsem se tady dočet o náchylnosti čerpadel u TDDi ji ale leju jen do starý Fiesty  a co nespotřebuju zbyde pro zbytek rodiny a já kupuju u čerpaček za draho
  a co nespotřebuju zbyde pro zbytek rodiny a já kupuju u čerpaček za draho  A i tam už koupim od teď jen něco co prokazatelně snižuje životnost motoru
 A i tam už koupim od teď jen něco co prokazatelně snižuje životnost motoru  . Ale nic jinýho nám nezbyde, než držet hubu a doufat že vstřiky u comon railu a naše čerpadla budou to lepidlo nějak akceptovat(možná)
. Ale nic jinýho nám nezbyde, než držet hubu a doufat že vstřiky u comon railu a naše čerpadla budou to lepidlo nějak akceptovat(možná) 
- zewl
- Test driver 
- Kontaktovat uživatele: