Ano, dvouhmotu jsem měl vyměnit s tím. A to že pro Starline v některých případech vyrábí spojky LUK a nebo Valeo určitě taky víš. Ale kdybych prostudoval internet dřív, tak si jí tam nejspíš nenechám dát...
Každopádně se jdi vycpat a díky

Kolega z práce měnil spojku a dal si místo dvouhmoty jednohmotu a jako spojkovou sadu použil starline
 Kolega z práce měnil spojku a dal si místo dvouhmoty jednohmotu a jako spojkovou sadu použil starline   a za 2000 km to odvezl na reklamaci, že mu chrastí spojkový ložisko
 a za 2000 km to odvezl na reklamaci, že mu chrastí spojkový ložisko   ale lamela mu zatím pořád drží
 ale lamela mu zatím pořád drží  

Holt jsem si nechal poradit od mechanika. Asi zjevne spatne. Prestanem to resit a ja budu zatim spokojene jezdit dokud se neco neposerephofy píše:A co te k tomu vedlo dat lozisko bosch a zbytek starline?

Já si na výměnu pronajal dílnu "sem měkej".
  Já si na výměnu pronajal dílnu "sem měkej".

(přužiny pedálu, spojkový válec, spojkové vedení, ložisko, spojková sada, olej do přev., brzd.kap., 2x gufera, sada na vystředění (desítky sem se nedotkl), chybí jen setrvák a ten za 3,5 - 5k.
 (přužiny pedálu, spojkový válec, spojkové vedení, ložisko, spojková sada, olej do přev., brzd.kap., 2x gufera, sada na vystředění (desítky sem se nedotkl), chybí jen setrvák a ten za 3,5 - 5k. 
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host