Od včera mě točí Česká Pošta, jako ještě nikdy. Kupoval jsem v jednom eshopu zboží na dobírku. Včera v 11:27 hodin mi přišla SMS a mail, že mi ten den budou doručovat na adresu bydliště mezi 13-19 hodinou. Jelikož jsem v tu dobu byl v práci, okamžitě jsem přes odkaz v mailu udělal změnu adresy na tu do práce. Když jsem v 19:30 stál u auta s tím, že už pojedu domů a zásilka nikde, zavolal jsem doručovateli, který mi docela přinasraným hlasem sdělil, že byl u mě doma a tam mu nikdo neotevřel (óó, vážně...), takže to odvezl na poštu, kde si to druhý den budu moct vyzvednout. Na mou připomínku, že jsem měnil místo doručení mi sdělil, že se to neměl jak dozvědět.
Druhý den mi přišel o půl osmé ráno mail, že se mi nepodařilo doručit a zásilku mám tak na mé poště. Tam se později zastavila manželka, bo jela nakupovat. Ženská za oknem jí řekla, že balík do ruky může dát jen mě. Proto jsem, jen co se žena vrátila, jel na poštu já. Zřejmě ta stejná ženská mi nejdřív ani nodpověděla na pozdrav a po hledání zásilky mi řekla, že tu není, že jsem požádal o změnu doručení a zásilka teď někde cestuje a ona neví kde. Volal jsem doručovateli, ale to už měl někdo jiný s jiným rajonem. Volal jsem tedy na liberecké depo. Tam mi, naštěstí konečně velmi ochotná a schopná paní vše obvolala a řekla, že mají "debilní" systém, že změny po 11:00 hodině se počítají až na druhý den (což v mailu nikde zmíněno není) a že mi budou doručovat v pondělí do práce, kde nebudu

Tak jsem jí požádal o změnu adresy zase na domov a šel si otevřít víno

JE: Ford Mondeo kombi 2.5 V6, 125kW, r.v.: 2005
GALERIE
BYL: Ford Mondeo kombi 2.0 TDCi, 96kW, r.v.: 2004
GALERIE
BYL: Ford Mondeo kombi 2.0i, 96kW, r.v.: 1996 (MK2)