Tipoval bych, že se Bruno těmi úpravami svých příspěvků nepřímo přiznal, že "Manželka" je zrovna ta jeho.bruno píše:
Navíc jeho nick má 5 písmen, je z Moravy (Slovácko) a pracuje na čerpací stanici.
Nebo se mýlím?
ja to nepraskal , jen jsem chtel vyzkouset jak si vsichni peclive ctou prispevky .bruno píše:Tak Tohle byla soutěž za všechny prachy![]()
To Foki: Jseš pěknej had, takhle mě napráskat, ale je to námět na další rubriku" Poznej svou ženu".
Mělï jsme dva dny problém s přihlášením a už jsem si myslel že mě Foki vyloučil z klubu za hrubé porušení interních směrnic.
Určitě to bylo velmi brzo, protože změny provedl cca 45 minut po tvém příspěvku a už v pondělí.Manzelka píše:Kluci, jste fakt báječní. Všichni účastníci honby:máte u mě lízátko! Speciální lízátko dostane Bruno - myslím, že mě poznal hned.
jenom na PC ? ted nesmis setrit chvalou . muze se ti stat ze jednou prijdes domu a budes mit studenou veceri za tvoje prispevkybruno píše:To Pelen: Na to co napsala Manželka jsem reagoval mnohem později. Možná je ten časový údaj zkreslen nastavením čas.pásma. A ninja je ve standartní nabídce. Ale máš pravdu v tom, že je dobrá( na PC).
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti