Já používám ValetPro Carpet a to je tekuté......

No, u me slo hlavne o.ochranu kastle. Ale.mam.toho take uz krabici. DES Planuju vzdy na jare a pred zimou udelat kuru a pak pravidelne jen oplach vodou.Rocco. píše:Je to jednoduché.......buď chceš trochu zainvestovat a dělat to tak nějak pořádně,nebo to chceš jen mít na oko čisté.To potom můžeš umývat klidně i jarem...ten výborně odmašťuje.

Vyzkoušeno aRocco. píše:Pěnový nevím.
Já používám ValetPro Carpet a to je tekuté......

Tak s tím ti bohužel asi moc nepomůžu,protože mám sice vyzkoušeno asi 5 přípravků na okna,ale stejně je neumím pořádně vyleštit.Nicméně, ještě bych se zeptal, čím vypucovat dokonale sklo?
Po umytí šamponem s voskem mi poskakují po skle stěrače. Vzal jsem isopropanol, ale stejně na skle Vidim zbytky čehosi.
Pomohla by na to leštěnka na sklo?
Díky.

jivo s dovolením ti ještě něco doporučímjivo píše:No, u me slo hlavne o.ochranu kastle. Ale.mam.toho take uz krabici. DES Planuju vzdy na jare a pred zimou udelat kuru a pak pravidelne jen oplach vodou.
Takze nakonec z akce Z typu: "zitra ma.byt dopoledne pod mrakem a ja koncim v 9:00" seslo je taktak jsem pozde odpoledne za paraku vyzvednul chemii. Na doporuceni koncentrovany sampon od Sonaxu (oplachovat behem roku budu bez), lestenky jak brousici tak neabrazivni od Meguiar's a na doporuceni tuhy synteticky vosk take. Takze az zase bude akce Z,
zajet na pumpu a s jejich chemii a pote s rozprasovac se Sonaxem tedy 2x poradne umejt.
Na parkoviste a lestickou u sramu s brusnou pastou jinak tou neabrazivni asi touto.
Pak jarem, poradne, opet oplachnout, silikonovounsterkou setrit. Jeste teda nekde splasim ten susici rucnik.
Pak naviskovat a sup.nekam na slunicko.
Toto.by snad mohlo byt jiz bez pripominek. p

.
 . . To je u mě sprostý slovo ve vztahu k autu. Není absolutně potřeba a silikonová stěrka to samo. Funguje asi tak, jak když sjedeš po suché skluzavce holým zadkem. Nech to vše na tom kvalitním sušicím ručníku, se kterým to bude raz dva, díky vyšší hustotě vláken
 . To je u mě sprostý slovo ve vztahu k autu. Není absolutně potřeba a silikonová stěrka to samo. Funguje asi tak, jak když sjedeš po suché skluzavce holým zadkem. Nech to vše na tom kvalitním sušicím ručníku, se kterým to bude raz dva, díky vyšší hustotě vláken   

. Jinak zdá se, že kolega si s tím zas až tak hrát nechce. Pak je to, jak říkáš, vcelku zbytečný.
 . Jinak zdá se, že kolega si s tím zas až tak hrát nechce. Pak je to, jak říkáš, vcelku zbytečný.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 2 hosti