no, tak fotit to ani nemelo cenu. FOFO poradne prohlidli zespoda, prej me to kolo posunulo cely podbeh (?), takze by to bylo potreba cele rovnat, odhadovana cena opravy vyskocila na 70k, takze proste totalka. Sice rikal, ze na prvni dotaz to fakt vypadolo jenom na plechy a svetlo, ale realita zespoda je uplne jina.teomax píše:zitra se stavim v servisu a vyfotim, chtej si ho jeste prohlidnout zespoda poradne, nezli reknou pribliznout castku opravy...ale jak jsem rikal, tam je vetsi skoda na naprave a veci okolo, nezli ty dva rozbity plechy, co budou videt na fotcephofy píše:Dej foto
Na dotaz, zda jeste neco dostanu na vrakaci za cely auto, tak ze prej asi nic, coz me pripada jako celkem dost blby, kdyz ma urcite nejakou hodnotu motor, prevodovka, dvere, uplne nova autobaterka, gumy, proste cokoliv z toho auta, co je funkcni. Bohuzel jsem technicka lama, takze sam bych to ani nedokazal odmontovat.
Nabidnul jsem ho zdarma kamosovi, co ma stejne FOFO z roku 2008 v manualu, ale ani ten ho nechce...jeste si