Oderská mlýnice
- maarosh
- Junior

Oderská mlýnice
Byl jsem se podívat na cyklomaratonu "Oderská mlýnice" a na parkovištích jsem napočítal 18 !!Fokusů
.Počítal jsem z dálky,takže jsem neviděl podložky.(navíc ty oči už tolik neslouží
)Byl tam někdo od nás z fóra?
FORD FOCUS COMBI 1,6 74KW 16V po FL 2008 SILVER
- staroch
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
bohužel, letos jsem to bulnul. jinak by tam bylo o jedoho mariňáka a jednoho závodníka víc. Pojedu příští rok.
FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.
- HORST
- Test driver

- cage
- Pokročilý

Oderská mlýnice
Syn to jel,ale bohužel po druhém defektu to vzdal 
Ford Transit Connect Long a Ford Tourneo Courier
- staroch
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
2HORST: To se nejede autem?
2CAGE: dva defekty? Tak to je na mrtvici. jak daleko se vracel? No hlavně, že vzdal kvůli závadě a ne kvůli pádu. Myslím, že každý ročník tam houkala sanitka.
2CAGE: dva defekty? Tak to je na mrtvici. jak daleko se vracel? No hlavně, že vzdal kvůli závadě a ne kvůli pádu. Myslím, že každý ročník tam houkala sanitka.

- cage
- Pokročilý

10 km zpátky pěšky,já tam nebyl jinak bych ho vzal autemstaroch píše:2HORST: To se nejede autem?![]()
Ford Transit Connect Long a Ford Tourneo Courier
- staroch
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
To je pěkná procházka a v tretrách. Já jsem jednou jel z Frýdku-Místku do Nového Jičína a u dolu Staříč jsem píchnul obě kola. Měl jsem jen jednu duši, tak jsem vyměnil zadní, ale blbec jsem si neprohlídnul plášť, a ten hřebík tam zůstal. Tak jsem píchnul hned, jak jsem to nafoukal.
Domů jsem jel asi dvě hodiny a co 5km jsem foukal obě kola.
Domů jsem jel asi dvě hodiny a co 5km jsem foukal obě kola.

- KAPLIS
- Nováček

- pelen
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Kdyz jsem mel jeste S105 na pripravu na STK, tak jsem jel na kole z Noveho Jicina na Horni Becvu. Protoze prselo, pockal jsem az prestane a vyjel jsem o pul seste vecer. Za Eroplanem v Roznove jsem pichnul tak, ze mi ani lepeni nepomohlo, v dusi byla pekna trhlina. Z Roznova az na chalupu pesky a byl jsem tam nejak o pul devate. Dalsi den, v sobotu jsme sjeli do Roznova a tam jsem koupil nove duse a nove plaste. V nedeli jsem se vracel zpet, cesta mi trvala asi 1hodinu a 15 minut. Hned dole v dedine jsem se zapojil za rodinkou, kteri jeli na horakach jako peleton. Mam starou favoritku s berany a klipsnami, vzadu 6-ti kolecko, tak jsem to z kopecka pred Dolni Becvou rozpalil a predjel je. Jeden z nich se mi vsak nalepil na zadni kolo a tahl jsem ho az k Eroplanu.
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
tak to si na tom horáku pěkně máknulpelen píše:Kdyz jsem mel jeste S105 na pripravu na STK, tak jsem jel na kole z Noveho Jicina na Horni Becvu. Protoze prselo, pockal jsem az prestane a vyjel jsem o pul seste vecer. Za Eroplanem v Roznove jsem pichnul tak, ze mi ani lepeni nepomohlo, v dusi byla pekna trhlina. Z Roznova az na chalupu pesky a byl jsem tam nejak o pul devate. Dalsi den, v sobotu jsme sjeli do Roznova a tam jsem koupil nove duse a nove plaste. V nedeli jsem se vracel zpet, cesta mi trvala asi 1hodinu a 15 minut. Hned dole v dedine jsem se zapojil za rodinkou, kteri jeli na horakach jako peleton. Mam starou favoritku s berany a klipsnami, vzadu 6-ti kolecko, tak jsem to z kopecka pred Dolni Becvou rozpalil a predjel je. Jeden z nich se mi vsak nalepil na zadni kolo a tahl jsem ho az k Eroplanu.
cestu znám a na šestikolečku závodničce jsem kdysi jezdil na otcově kole
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- maarosh
- Junior

Jak by ses mohl umístit líp,když nemáš podložkyKAPLIS píše:Já jsem jel! Sice to nedopadlo moc slavně (239), ale příští rok budu mít lepší startovní pozici. Jinak jsem tam byl focusem a stál jsem hned u cesty. Nemám ale podložky...
- staroch
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
to je pravda s těma podložkama. Když jsem podložky neměl, byl jsem tak kolem 600. Sice jsem byl taky 150 na Alve, ale to proto, že tam jelo jen 300 lidí. Musím to zkusit s těma podložkama. Jen nevím, jestli mě nebudou moc překážet

- maarosh
- Junior

Dej si je na zádastaroch píše:to je pravda s těma podložkama. Když jsem podložky neměl, byl jsem tak kolem 600. Sice jsem byl taky 150 na Alve, ale to proto, že tam jelo jen 300 lidí. Musím to zkusit s těma podložkama. Jen nevím, jestli mě nebudou moc překážet![]()