centrál na DO
-
- Test driver
No ja mam origo Fordacky central s alarmom,ale funguje to uplne inac,ako pise satan.Stlacim zamykanie na ovladaci 1 krat a aktivuje sa v aute alarm.Smerovky nebliknu.Do cca 2 sekund zatlacim tlacitko zamykania druhy krat v aute sa aktivuje funkcia dvojiteho centr.zamykania a smerovky 2x kratko zablikaju.Pokial je obvod naruseny/otvorene niektore dvere/,smerovky nebliknu/to znamena,ze som nezamkol.Pri odomykani slacim tlacitko odomykania na ovladaci,auto sa odomkne,smerovky bliknu raz v dlhsom intervale.
- Blekota
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
To satan: - asi jsem to zbytečně zkomplikoval....
Reagoval jsem zejména na Tadův 1. dotaz. Já mám dodatečně montovaný Jablotron, proto asi ten rozdíl v blikání. A pokud zamknu tlač. B, tak mi to "štěkne"
- tzn. že nefunguje čidlo na vnitřní pohyb - vhodné i pro tebe
když necháš v autě na chviličku psa...
Reagoval jsem zejména na Tadův 1. dotaz. Já mám dodatečně montovaný Jablotron, proto asi ten rozdíl v blikání. A pokud zamknu tlač. B, tak mi to "štěkne"

nyní: FF3 Metal Grey 1,5 TDCI
dříve: FF2 Tango red 1,6
ještě dříve: FF1 Dark blue 1,6
dříve: FF2 Tango red 1,6
ještě dříve: FF1 Dark blue 1,6
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- Ahmed
- Test driver
- stigi
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
JJ, nemel jsem cas to hledat a potreboval jsem rychlou odpovedAhmed píše:Hledej a najdes, uz se to tu taky resilo. Jestli si to dobre pamatuju, tak by melo byt v palubovce u spolujezdce, tam jak je airbag.stigi píše:Kde je v aute umistene cidlo na DO centralu?