Opat si to pochopil

Opat si to pochopil

Taky sme mělijardab2 píše: 27.01.2022 20:16 Tak zatim aspon o respiratorech
Horší průběh infekcí podle imunologa způsobila i ztráta imunity, kterou si lidé přivodili dlouhodobým nošením respirátorů.
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/ce ... i-40385293
 Mě ten sajrajt dostal na tři týdny mimo provoz. Covid mě nedostal mimo provoz ani na víkend. Holt co naděláme že
 Mě ten sajrajt dostal na tři týdny mimo provoz. Covid mě nedostal mimo provoz ani na víkend. Holt co naděláme že  Mladej to dotáh ze školky a bylo
 Mladej to dotáh ze školky a bylo 

pbjun píše: 05.08.2021 13:55 Já mám svoje opatření proti covidu. Domácí zelenina, domácí maso, čerstvý vzduch, co nejméně stresu a když to jde tak na hory.

stano. píše: 27.01.2022 17:04 Predpokladam, ze pri takej vysokej zaockovanosti bude onedlho prevratny objav, ze vacsina mrtvych je zaockovana

Hlavně nenápadně...
 Hlavně nenápadně...
Pokud šlo o normální SMS, tak tam se určitě úplatky a šméčka neřešily, SMS jsou nešifrované, jsou archivované u operátora a policie je na vyžádání dostane... to by musela být úplný amatér.pbjun píše: 28.01.2022 17:26 Tak hlavně by nikoho nemělo napadnout řešit obchod za miliardy po SMS. Tam se asi neřešil ofiko prodej vakcín, spíše nějaké úplatky a podobné šméčka aby se to dalo dobře smazat

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 hostů