Jasně, mám velmi tajné číslo, které vždy funguje. Je to 150...Homer píše:To má každej hasič, aby mu kolegové pomohli hned a sousedi si z něho nedělali srandu.zewl píše:no s tema cidlama u Pedra to spis bude tak, ze ma tajny cislo na hasice, kteri u neho budou do 10 sekundTakovy cislo my, obycejni smrtelnici, nemame
Nicméně sousedka jednou, když jsem volal kolegy zasypat olejovou skvrnu před domem podotkla, že už pochopila, proč přijeli tak brzo. Prý to kvůli tomu, že u hasičů dělám. Nicméně jsem jí to nevyvracel, protože je to typ "baba - drbna", které to stejně nejde vysvětlit...Pro ostatní časový sled: přijetí oznámení a vyhlášení poplachu cca 1,5 - 2 minuty. Výjezd jednotky do 2 minut (většinou dříve, cca do 1 minuty). Dojezd jednotky na místo možno spočítat z průměrné rychlosti požární cisterny 45 km/h. Ale je fakt, že člověku v tísni čas ubíhá strašně rychle a nevnímá čas jako ostatní...
A jak píše Pelen, po cestě to mají ke mě k domu cca 400 m - takže ohlášení, výjezd a dojezd cca 5-6 minut, když počítám tu nejhorší variantu. Ve skutečnosti ověřených cca 4-5 minut maximálně i s vystoupením hasičů z auta