Vsak jsem to psal uz na prvni strance, ze vzhledem k vzdalenosti ke stredu je to asi blbost. A vy to tak rozvinete v takovou debatuBoban píše:Pánové, já vám řeknu k těmhle rádoby bezpečnostním matkám jednu věc, je to pro toho zloděje jen nepatrný zdržení, vím, že psychycky to funguje pro majitele auta dobře, ale zkušenost je taková, naštěstí né moje, že borec si koupil ALU kola, k tomu si koupil přímo od prodejce auta bezpečnostní šrouby, měl je přesně tři dny, pak auto na cihlách, promáčklý práh a kola i s matkam v p.... . Já si budu matky dělat sám aby sem vyloučil, nějakou shodnou verzi klíčů, teda musím udělat i klíč, ale myslím, že to na to stojí, jinak můj názor mít to na zimákách je zbytečný, sikovkama ti to povolí ani nemrkneš. Na litých kolech je to o něčem jiným máš tu matku schovanou ! a co se týče toho jestli je ta jedna matka o pár gramů těžší než ty oceláky, tak to nic neudělá, vzhledem k váze celého kola a vzdálenosti od osy, je to blbost. I když kinetická energie je svinstvo![]()
ja som asi mesiac jazdil na styroch sroboch a necitil som ziadne nevyvazenie ani nic podobne... pytal som sa fokiho, on vraj v pohode na trochmisoka píše:No vidim , ze sa to tu pekne zvrhlo. Uz som to tu pisal , ale tak este raz. Tie bezpocnostne sroby na plechacoch nie su nato , aby mi to niekto neukradol, lebo na plechacoch to straca vyznam, ale su tam preto , ze som mal len 16 obycajnych , tym padom mi chybali 4, tak som tam dal bezpecnostnea nie preto , zeby som sa bal o kradez.
No jo Bobane, ale když ty kola nepůjdou sundat, budou si muset vzít zloději k vůli tomu celé autoBoban píše:To já popáchám CNC kód taky![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů