ceny nahradnich dilu
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- -Ladis-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
O tom vláknu vím, ale jsem z něj trochu rozpačitý. Už na první straně se dovídám, že sklo stojí 4500,- o kus dál pak už 6500,- 
Někteří pak uvádějí 8500,- další pak 10.500,-.
Dál pak Beri uvádí, že dle pojišťovny "výměna nesmí stát přes 11tis. bez DPH (údajně podle tabulek Ford)".
Chtěl jsem jen nějakou přesnější odpověď a navíc využít toho, že by všechny ceny a přehledy byly v jednom vlákně pěkně pohromadě...
Tak jsem to tedy nějak sesbíral a napsal to sem, do tohoto vlákna. Třeba se to někomu hodí a vyzná se v tom, nebo si to prostě alespoň nějak přebere
Nicméně ceny bočních skel a zadního skla neznám....

Někteří pak uvádějí 8500,- další pak 10.500,-.
Dál pak Beri uvádí, že dle pojišťovny "výměna nesmí stát přes 11tis. bez DPH (údajně podle tabulek Ford)".
Chtěl jsem jen nějakou přesnější odpověď a navíc využít toho, že by všechny ceny a přehledy byly v jednom vlákně pěkně pohromadě...
Tak jsem to tedy nějak sesbíral a napsal to sem, do tohoto vlákna. Třeba se to někomu hodí a vyzná se v tom, nebo si to prostě alespoň nějak přebere

Nicméně ceny bočních skel a zadního skla neznám....
Ford Focus II 1.6 74 kW Collection 5HB 2007 modrá aquarius + Sony CD/mp3, dualklima, vyhř. přední sklo, EBA

galerie: zde

galerie: zde
- mirin
- Zkušený