priruba termostatu
- eva191
- Nováček
priruba termostatu
Zdravím všetkých fokusákov!
Mám problém s prírubou termostatu - tečie mi cez ňu chladiaca kvapalina. Neviem, či je potrebné kúpiť novú prírubu, alebo či ju stačí pretesniť. Dával som nové tesnenie termostatu medzi koleno a prírubu, ale tečie to aj tak. Je treba medzi koleno a prírubu naniesť nejaký tesniaci tmel alebo silikónovú pastu, alebo je možné, že to tečie zo zadnej strany príruby? Ak áno, poraďte mi prosím, kto máte s týmto nejakú skúsenosť. Dík.
FORD FOCUS 1.8 TDCI r.v 2002
Mám problém s prírubou termostatu - tečie mi cez ňu chladiaca kvapalina. Neviem, či je potrebné kúpiť novú prírubu, alebo či ju stačí pretesniť. Dával som nové tesnenie termostatu medzi koleno a prírubu, ale tečie to aj tak. Je treba medzi koleno a prírubu naniesť nejaký tesniaci tmel alebo silikónovú pastu, alebo je možné, že to tečie zo zadnej strany príruby? Ak áno, poraďte mi prosím, kto máte s týmto nejakú skúsenosť. Dík.
FORD FOCUS 1.8 TDCI r.v 2002
Naposledy upravil(a) eva191 dne 26.12.2007 12:14, celkem upraveno 1 x.
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Loeb
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: priruba termostatu
když to měním , tak to ještě mažu silikonem pro jistotu a vždycky mám klid...
Ford Focus combi 1.8 TDDi 66kw r.v. 2000 bílá
- eva191
- Nováček
Mam na mysli spojenie kolena s prirubou ci okrem kruzku tesnenia termostatu tam este treba naniest nejaky tesniacu pastu alebo silikon lebo sa mi zda ze po vymene tesnenia mi to tecie bud tade alebo potom zo zadu priruby.Potom by bolo asi treba niejake tesnenie pod prirubu.Ma niekto s tymto problemom skusenost alebo to uz niekto menil?
- martyG
- Pokročilý
mne to tieklo zozadu príruby termostatu, takže som kúpil celý domček termostatu za 4000,- Sk, ktorý bol našťastie v poriadku, tak som ho vrátil a kúpil nakoniec tesnenie za 200,- sk a odvtedy mám pokoj. Je to iné tesnenie ako na termostat aj je presne zozadu domca termostatu od motora
Ford Focus 1,5 ecoboost, 182 PS
- eva191
- Nováček
- eva191
- Nováček
ADITIVA DO NAFTY
ZDRAVIM VSETKYCH FOCUSAKOV.
Moze mi niekto poradit ake aditivum mam kupit pre motor TDCI?
Je to potrebne alebo mam zacat tankovat EVO DIESEL na SLOVNAFTke. Momentalne tankujem na SHELKE. Dik za radu.
Moze mi niekto poradit ake aditivum mam kupit pre motor TDCI?
Je to potrebne alebo mam zacat tankovat EVO DIESEL na SLOVNAFTke. Momentalne tankujem na SHELKE. Dik za radu.
- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Mícháš témata. Zkus se porozhlédnout do jiných vláken třeba : http://www.ford-focus.cz/modules.php?na ... pic&t=5372 

Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník