Tekutina na zaceléní prasklin v chladiči
- d3DEk
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tekutina na zaceléní prasklin v chladiči
Mám otázečku, mám dirku v chladiči, chci tam nalejt takovej ten sajrajt, co mi to zevnitř zacelí. Kam to mám nalejt? Do tý nádržky asi ne, co? Děkuji za radu.
- wlk
- Junior
Re: Tekutina na zaceléní prasklin v chladiči
pokud uvažuješ, že si auto necháš, nelij do něho žádný sračky a kup ho novej. Zase takoá darda to máš na dalších X let pokoj. Asi jsem ti neporadil, jaks čekal, ale mám s tím zkušenost-nepomohlo to a stejně jsem kupoval novej a spokojenostd3DEk píše:Mám otázečku, mám dirku v chladiči, chci tam nalejt takovej ten sajrajt, co mi to zevnitř zacelí. Kam to mám nalejt? Do tý nádržky asi ne, co? Děkuji za radu.

-
- Test driver
už sa to tu riešilo, tak skus pohladat
moj nazor je taky, že ja by som tam nelial žiadny humus, ale ak ti je luto penazi a neriešiš auto tak, že by si chcel s nim robit žiadne velke výkony, dlhe cesty a pod, tak ano..je to čisto na tebe..
inač ako si napisal, leje sa to do nadržky s chladiacou kvapalinu

moj nazor je taky, že ja by som tam nelial žiadny humus, ale ak ti je luto penazi a neriešiš auto tak, že by si chcel s nim robit žiadne velke výkony, dlhe cesty a pod, tak ano..je to čisto na tebe..
inač ako si napisal, leje sa to do nadržky s chladiacou kvapalinu
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Pokud se jedna jen o prusak, zadna vetsi dirka, tak to normalne pouzij, funguje to. Zacelil jsem takto chladic u R19 a pred 2 lety i u FoFa. U nej byl docela maly unik, tak jsem tam dal jen polovicni davku. Od te doby mam po problemu. Kdyz ti to nahodou nebude fungovat, tak az potom muzes chladic vymenit.
- d3DEk
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Jj, někde to prosakuje, okem jsem to nenašel, ale je z motoru cejtit fridex... ...když nepomůže tohle, tak budu zkoumat dál.pelen píše:Pokud se jedna jen o prusak, zadna vetsi dirka, tak to normalne pouzij, funguje to. Zacelil jsem takto chladic u R19 a pred 2 lety i u FoFa. U nej byl docela maly unik, tak jsem tam dal jen polovicni davku. Od te doby mam po problemu. Kdyz ti to nahodou nebude fungovat, tak az potom muzes chladic vymenit.
Jo a ještě teda pořád nevím kudy to tam mám nalejt...
Pelen: Kudy si to tam lil?
-
- Test driver
diky Peter
by ma zaujimalo, ake možnosti by ešte d3DEk videl ..žeby cez vypuštiaci ventil v chladiči?
na tvojom mieste by som ale fakt sa snažil pozriet kde je to presne miesto, ak to máš napriklad na spojnici hadic, bude stačit to len pretesnit a dotiahnut, ak je to samotna hadica tak vymenit..toto mi prijde trošku laicke...citim fridex, tak to tam nalejem a snad už to prestane...

by ma zaujimalo, ake možnosti by ešte d3DEk videl ..žeby cez vypuštiaci ventil v chladiči?

na tvojom mieste by som ale fakt sa snažil pozriet kde je to presne miesto, ak to máš napriklad na spojnici hadic, bude stačit to len pretesnit a dotiahnut, ak je to samotna hadica tak vymenit..toto mi prijde trošku laicke...citim fridex, tak to tam nalejem a snad už to prestane...
- Stehnak
- Test driver
Koupil jsem primo ve Fordu na jejich doporuceni... Nepouzil jsem protoze se unik nepotvrdil.
Je to od firmy "Forté" a jmeno je "Radiator stop leak". Rikal mi nalit do nadrzky a ujet aspon 100km.
"Vali" se mi to doma, rad bych se toho zbavil. Tak kdyby byl nahodou zajem...
Je to od firmy "Forté" a jmeno je "Radiator stop leak". Rikal mi nalit do nadrzky a ujet aspon 100km.
"Vali" se mi to doma, rad bych se toho zbavil. Tak kdyby byl nahodou zajem...
Kia Stinger 3.3 V6 T-GDI AWD 2019 / Nissan Leaf 24 kWh 2012 / bylo Ford Mondeo ST 220 2006 / byl Ford Focus 1.6 16V 1999
-
- Test driver
- Stehnak
- Test driver
Ano mam. Riska uz tam je... Uz si ani nepamatuju kdy sem ji tam delal (po jizde, pred...) no to je jedno, kapaliny tam asi tyden po udelani risky bylo o cca 5 mm "vice" - no proste neubyva. Kdyby to nekudy unikalo, tak by to prece za ty 2 roky (jezdeni v lete v horkach) muselo nekde "bouchnout" nebo minimalne uniknout fakt fest.
V pondeli budu met obe nove torpeda (na tech strarych jsou ulamany ty packy). Musim se s nekym domluvit, oddelame sterace, mozna i ten mechanismus co s nima hybe a zkouknem to esli tam tudy netece...
Jak jsem jiz nekolikrat psal:
- menene celni okno
- mokry koberec za palubkou
- mokry koberec v motorovem prostoru na prepazce motor / kabina
- cas od casu mokro pod ridicem
V pondeli budu met obe nove torpeda (na tech strarych jsou ulamany ty packy). Musim se s nekym domluvit, oddelame sterace, mozna i ten mechanismus co s nima hybe a zkouknem to esli tam tudy netece...
Jak jsem jiz nekolikrat psal:
- menene celni okno
- mokry koberec za palubkou
- mokry koberec v motorovem prostoru na prepazce motor / kabina
- cas od casu mokro pod ridicem
Kia Stinger 3.3 V6 T-GDI AWD 2019 / Nissan Leaf 24 kWh 2012 / bylo Ford Mondeo ST 220 2006 / byl Ford Focus 1.6 16V 1999
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- d3DEk
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele: