Kdo se při koupi "spálil"?
- ihrdlick
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem se tady minulý týden ptal a setkal s tématem, co je to za krabičku pod sedadlem řidiče. Drátky vedou do ní, pak do podlahy a zase někam ven. Žádný odpor tam ale není, takže bůvec nevím, co to je. Zkusím to nafotit a pokud se mi to tu podaří dát, tak mi zkuste poradit. Doudám, že se tam nějak vlezu a vyfotím to 

1.6i 2000*Facelift*16"*EA*DIGI KLIMA*BC*PA
- Ahmed
- Test driver
- romanm
- Junior
- hide
- Pokročilý
- astor
- Nováček
Velice mne zaujmul inzerát na FF. tv 2003 najeto 65000km super výbava dokonce s navigací, nebouraný , pravidelně servisovaný, první majitel, cena v březnu 2006 240 000,- Hurá na něj než mi ho někdo koupí.
Realita : čekal jsem že přijedu k někomu domů, a tam si budu moci v klidu nejlépe v garáži prohlédnout auto pokud možno i ze spoda. Milej pán si dal se mnou sraz v Praze před marketem. Přijel autem zasraným jako prase a zapadaným od sněhu. Když vystupoval hned telefonoval někam ža tam bude tak za 20 min. Trochu fofr na prodej auta za 1/4 mil. Když jsem otevřel kapoty a dveře na většině šroubů byly stopy po sundávání. Motor byl orezlej jako byl ežel 2 roky na dešti na vrakovišti. po servisu ani památky Jo tvrdil že do toho investoval tento měsíc 25 000kč a neměl od toho ani fakturu,a to to auto bylo psané na firmu. A navigace? Když jsem mu ukázal inz. tak řekl že to tam nepsal. Řekl jsem mu že si to ještě rozmyslím a zdrhal jsem pryč, Tak aspoň po mě chtěl 10 000 zálohu
Realita : čekal jsem že přijedu k někomu domů, a tam si budu moci v klidu nejlépe v garáži prohlédnout auto pokud možno i ze spoda. Milej pán si dal se mnou sraz v Praze před marketem. Přijel autem zasraným jako prase a zapadaným od sněhu. Když vystupoval hned telefonoval někam ža tam bude tak za 20 min. Trochu fofr na prodej auta za 1/4 mil. Když jsem otevřel kapoty a dveře na většině šroubů byly stopy po sundávání. Motor byl orezlej jako byl ežel 2 roky na dešti na vrakovišti. po servisu ani památky Jo tvrdil že do toho investoval tento měsíc 25 000kč a neměl od toho ani fakturu,a to to auto bylo psané na firmu. A navigace? Když jsem mu ukázal inz. tak řekl že to tam nepsal. Řekl jsem mu že si to ještě rozmyslím a zdrhal jsem pryč, Tak aspoň po mě chtěl 10 000 zálohu

FF 1.6 kombi - stříbrný 5/2004 <a href="https://img407.imageshack.us/img407/2353 ... 0.gif"></a>
- astor
- Nováček
Na další auto jsem jel do Kolína. Sraz opět před marketem. Brr. Pán přijel ale jiným autem. Zavedl mě do garáže kde stál naleštěnej můj nynější krasavec.Stáří 23 měsíců. Všechny servisky vyplněné. stav jako funglovka. Možnost zvednout a okouknout ze spoda.Věnoval jsem mu dost času na kontrolu a na nic jsem nepřišel. Bouračka určitě ne. Jen ta cena. Najeto 24 000km. poslední servis ve Fordu před 1/2 rokem při 17 000km. Tak jsem odjel domů a 3 noci jsem nespal-obvolával jsem dovozce a inzeráty a došel jsem k názoru že to je asi dobrá cena za dobré auto. Poradil jsem se s Fokim na co si dát ještě pozor- DÍKY ZA TO !! a vyrazil znovu do Kolína ,znovu jsem pátral a zkoumal a nakonec ho vzal .-jo stál 265 000. Jsem první maj v ČR (byl dovezen asi před 14 dny) Nebýt toho že mi začali reznout dveře tak super spokojenost. ale za to může výrobce a ne ten co to dovezl. Viz více jiné forum Mám na něj záruku ještě 10 let na karoserii
FF 1.6 kombi - stříbrný 5/2004 <a href="https://img407.imageshack.us/img407/2353 ... 0.gif"></a>
- astor
- Nováček
V SRN .Ty Německý auta jsou mnohem kvalitnějšíhide píše:2004 a reznou dveře ?![]()
![]()
![]()
A kde je vyrobený ? SRN, nebo Španělsko ?

- kanzy
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ta cena je stejně super, když se podívaš na mobile.de, tak bys dal za stejnýauto, který je nebouraný a má tak málo kilometrů, mnohem vícastor píše:Na další auto jsem jel do Kolína. Sraz opět před marketem. Brr. Pán přijel ale jiným autem. Zavedl mě do garáže kde stál naleštěnej můj nynější krasavec.Stáří 23 měsíců. Všechny servisky vyplněné. stav jako funglovka. Možnost zvednout a okouknout ze spoda.Věnoval jsem mu dost času na kontrolu a na nic jsem nepřišel. Bouračka určitě ne. Jen ta cena. Najeto 24 000km. poslední servis ve Fordu před 1/2 rokem při 17 000km. Tak jsem odjel domů a 3 noci jsem nespal-obvolával jsem dovozce a inzeráty a došel jsem k názoru že to je asi dobrá cena za dobré auto. Poradil jsem se s Fokim na co si dát ještě pozor- DÍKY ZA TO !! a vyrazil znovu do Kolína ,znovu jsem pátral a zkoumal a nakonec ho vzal .-jo stál 265 000. Jsem první maj v ČR (byl dovezen asi před 14 dny) Nebýt toho že mi začali reznout dveře tak super spokojenost. ale za to může výrobce a ne ten co to dovezl. Viz více jiné forum Mám na něj záruku ještě 10 let na karoserii
-
- Pokročilý
Ta cena je tak dobrá, až je divná ve srovnání s mobile.de. Které dveře ti reznou, jestli tředa nebyl trochu utopený
. Mě trochu chytají rez pravé zadní dole na lemu (mám 38tkm). Mám ale dveře přestříknuté, asi bych s reklamací neuspěl, tak jsem do všech dveří nalil krapet řepkového oleje - ten snad rezavění spomalí, alespoň na feldě to fungovalo 

Focus 1,6 74kW, kombi black 2010 a od 4/2018 Superb II combi 2,0tdi