jo..to jo...ted nemyslím jestli je ta cifra výhodná nebo ne..ale 14 litrů je 14 litrů ale elektrony jsou fakt pěkný...a ty barumky..no četl jsem si recenzi..nebo spíš porovnání...a tam moc chvalně nedopadly....ale měl jsme barumky zimáky...a na ty jsem si nemohl stěžovat...
dříve Ford Focus 1.8TDDi 66kW kombi r.v.2001....nyní Škoda Octavia 1,9 TDi 81kW kombi
jo dost možná to není bomba ty pláště ale mám zimáky polaris 2 R14 a spokojenost a v poslední době co jsem řešil nákup tak jsem pročetl dost testů a rozhodně slušnej poměr výkon-cena Michelinky nebo Continentálky to nejsou ale pod koncern Conti.. spadaj a po ujetí cca 1 tis km naprostá spokojenost(trošku hlučnější ale to je tou stvrdší směsí)
no já docela koukal že pireli kterejm fandí kámoš tak v tom testu projeli na plný čáře...ale pravda je s těma continentálky a michelky jsou good...já mám tedka continentálky sice už dojedou poslední sezonu ale jsem spokojenej
dříve Ford Focus 1.8TDDi 66kW kombi r.v.2001....nyní Škoda Octavia 1,9 TDi 81kW kombi
1WELT:TO NEMÁÁÁÁÁ CHYBU SEM SE MALEM POSR......MARCELUS:ale daj já mám 17 MAK na tom vantus sport Gumi i se šroubama s chrom ventilkama vše nové zabalené za 15tis.