Chlapi kolik vydrží obložení zadních brzd a bubny?
Mám fofo 1999 s možná 150tis najeto a zadní obložení ještě nebylo měněný. Sundal jsem tu kovovou čepičku co chrání matici a ta je úplně netknutá z výroby, máznutá bílou barvou.
Vyplatí se koupit "lepší" pakny a bubny? Našel jsem jenom ATE nebo TRW a cenový rozdíl u paken je dost velký...TRW 1000 za nápravu vs. ATE 2400kč za nápravu.
Zadní brzdy-bubny
- dede
- Nováček
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zadní brzdy-bubny
Bubny si myslim ze vydrzi zivot auta, pakny jsem menil ted ve 165.000 km, protoze hucely. O brzdach je tu na foru dost, zkus hledat.
- silverine
- Nováček
Re: Zadní brzdy-bubny
taky jsem řešil jaké koupit pakny, ATE byly tuším za 1800,- a Ferrodo 1100,- ale pak jsem zjistil že se dají koupit ve Fordu originál Motocraft za 1400 Kč a bylo to vyřešeno. Jinak se někdě četl, že by měly být pakny i bubny od stejného výrobce, že by to jinak mohlo dělat problémy (pískání), takže s těmi originálními člověk asi nemůže nic skazit, když tam má i originální bubny a navíc když ta cena je poměrně příznivá.
Focus 1.4 Combi 2002 stříbrňák | papírová vložka vzduchového filtru, kazeťák 5000 RDS, čtrnáctky plecháče, mašlička na anténě