Formule 1 - F1

Moderátor:Quickie
Odpovědět
čajda
Test driver
Test driver

Re: F1

Příspěvek od čajda » 08.09.2008 07:52

Alarm Alarm červený virus detekován :!:

Chcete ho přesunout do truhly :?: YES :mrgreen:

misoo
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od misoo » 08.09.2008 07:55

simi, a preco s fia suhlasis ? co bolo dovodom na trest vcera ? :wink:
osobne mclarenu nefandim a ani nikomu konkretnemu a fia sa uz viac krat sekli, no v prospech ferrari mnohonasobne viac ako v prospech ostatnych. a to ze ferrari to tam cele ovlada je jasne vsetkym. nie je to davno co bola podobna aferka kde nieco riesili vo vnutri fia a niekde na nete bol rozhovor s nejakym cechom co bol na rokovaniach a vyjadril sa v zmysle, ak si dobre pamatam "do ferrari se vo fia nejede". vsetci clenovia danej komisie vedeli, ze ferrari ma jednoducho protekciu a nic s tym nikto nemohol robit... toto mne vadi a neni to spravne ! priznam sa ze kedysi (98-02) som bol fanusikom ferrari, no cim dalej som sledoval zakulisie, tak ty menej sa mi pacila cervena... uplne to zhaslo v rakusku 2002... :|

panther7
Test driver
Test driver

Příspěvek od panther7 » 08.09.2008 07:56

Abych řekl pravdu, tak, sem ani to ted nesledoval, kdo jak jel-a myslím, že mi to ani nechybí :mrgreen: , ale když si mohu vybrat tak určitě ne Ferrari(auto domů jo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ), ale ve F1-Ne :!: :!:
Ford Focus 1,8TDCi 85kW, Trend Celebration 6/2008 Combi
Obrázek fotogalerie
Obrázek

HORST
Test driver
Test driver

Příspěvek od HORST » 08.09.2008 08:10

misoo píše:simi, a preco s fia suhlasis ? co bolo dovodom na trest vcera ? :wink:
osobne mclarenu nefandim a ani nikomu konkretnemu a fia sa uz viac krat sekli, no v prospech ferrari mnohonasobne viac ako v prospech ostatnych. a to ze ferrari to tam cele ovlada je jasne vsetkym. nie je to davno co bola podobna aferka kde nieco riesili vo vnutri fia a niekde na nete bol rozhovor s nejakym cechom co bol na rokovaniach a vyjadril sa v zmysle, ak si dobre pamatam "do ferrari se vo fia nejede". vsetci clenovia danej komisie vedeli, ze ferrari ma jednoducho protekciu a nic s tym nikto nemohol robit... toto mne vadi a neni to spravne ! priznam sa ze kedysi (98-02) som bol fanusikom ferrari, no cim dalej som sledoval zakulisie, tak ty menej sa mi pacila cervena... uplne to zhaslo v rakusku 2002... :|
Rozumny nazor a dle slov kolegy, ktery cte pravidelne F1 racing nebo jak se to jmenuje, staci si udajne precist clanek v tomto casaku, ve kterem je jasne dano, ze vsichni maji strach z toho, ze by Ferrari nevyhralo, nedej boze odeslo z F1. Popularita F1 by tim "strasne" utrpela.
Soulasim s tim, ze by sla asi popularita se strany "zahledencu" do Ferrari dost dolu, ale k tomu snad nepotrebuji prosazovat tuto staj i za takovou cenu, jak to ukazali dnes (vcera).
Snazim se na vec divat s nadledem i kdyz uznavam, ze fandim McLarenu. Kimiho jsem mel a mam rad take, ale ukrivdenost je ted asi neopravnena!
byl Ford Focus-sedan, 1,6 - Ghia, 11/1999
Obrázek
je FoFu (Ford Fusion) cervena colorado 11/2008, 1,4 benzin

Merdy
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Merdy » 08.09.2008 09:36

Včerejšek rozdýchávám hodně špatně... nad Kimim jsem málem zlomil hůl...

Nicméně, přesto že se mi to neříká snadno, FIA v tomto pravdu nemá a trest pro Hamiltona není na místě. Kimi to prostě posral a Hamilton by za to neměl platit.

Za druhé, kdyby chlapečci ve Ferrari přezuli Massu v posledním kole na mokré pneu, tak si myslím, že Hamiltona v pohodě dá. Holt, kdybych ve Ferrari šéfoval já, tak už je o titulu dávno rozhodnuto :lol:

misoo
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od misoo » 08.09.2008 10:11

Merdy, priznam sa ze som cakal na tvoj prispevok a klobuk dolu. Mas moju pochvalu za cest a uprimnost, to sa len tak nevidi ! :wink:
PS: keby prezuli Massu, tak by to bolo jasne. keby prezuli takto vsetci, tiez by to bolo jasne :D inac Massovi drzim palce, nie preto ze je z Ferrari alebo ze je z Brazilie... ale preto, ze sa vie tesit ! a na bedni to potom vyzera tak ako ma !! :wink: skoda ze sa podcenil a netlacil viac na pilu, mohol by kludne vyhrat aj bez pripadneho prezutia...

chmelko
Test driver
Test driver

Příspěvek od chmelko » 08.09.2008 10:46

Šimi
Junior
Junior
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Šimi » 08.09.2008 11:57

souhlasím s tím že proti ferari nikdo nechce jít. Ten rozhovor s čechem ohledně FIA sem viděl ale na druhou stranu je fakt že Mclerenu toho taky dost hodně projde (třeba kauza z nepsaným pravidlem o umístění týmů v boxové uličce) ale asi ne tolik jak Ferari. Ohledně těch fanoušků si já myslím že ten zájem by neopadl. Nezáleží přeci jen na týmech ale na pylotech. Ohledně včerejšího závodu ste mně přesvědčili že to nebyla oprávněná penalizace. Ještě sem na netu dopoledne přelouskal nějaký články ohledně pravidel a asi máte pravdu. V každým případě sem ten červenej virus (jak to tady někdo nazval :) ) a Hemiltna prostě v oblibě nemám. Myslím si že vloni mu toho bylo odpuštěno až moc a tím ho u mně odepsali. Třeba se můj názor na něj někdy zmnění. Uvidíme.
Ford Focus het.,r.v.98,74Kw,1,6 Ghia - benzin
Obrázek

chmelko
Test driver
Test driver

Příspěvek od chmelko » 08.09.2008 12:03

Simi; to prqvidlo o umiestneni v boxoch je v podstate hlupost...vies kvoli comu FIA dala Mcl do stredu? kvoli reklame,VIP hostom a pod, Dennis sa uz niekolko krat nechal pocut,ze je to absolutne jedno a ze by aj viac preferoval koniec,pretoze pri pitstope tam je vacsi klud...este je tu aj technicka malickost a to,ze na konci je za boxami malo miesta,takze by sa tam ani nemuseli vojst...podla mna sa FIA boji velmi toho aby neutrpela sledovanost keby napr.ferrari sa rozhodlo pri neuspechoch vzdat sampionatu...som velky fanda McL a v podstate aj chcem aby to McL zabalil...nema zmysel pretekat v tak nerovnych podmienkach...

Jozkablack
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jozkablack » 08.09.2008 12:32

Myslim že tohle mluví za vše: http://formule1.auto.cz/novinky/lauda-j ... izaci.html
Příští tejden jedu ne chatu a celou dobu jsem přemejšlel jak to udělat abych se v klidu podíval na další VC. Už to vim.....se*u na ně. Jedině kdyby se FIA omluvila a vzala to rozhodnutí zpět, ale to se nestane. Nebo kdyby alespoň dostali přes prsty od mezinárodního odvolacího soudu. :?
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996

Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/

HORST
Test driver
Test driver

Příspěvek od HORST » 08.09.2008 14:41

Merdy píše:Včerejšek rozdýchávám hodně špatně... nad Kimim jsem málem zlomil hůl...

Nicméně, přesto že se mi to neříká snadno, FIA v tomto pravdu nemá a trest pro Hamiltona není na místě. Kimi to prostě posral a Hamilton by za to neměl platit.

Za druhé, kdyby chlapečci ve Ferrari přezuli Massu v posledním kole na mokré pneu, tak si myslím, že Hamiltona v pohodě dá. Holt, kdybych ve Ferrari šéfoval já, tak už je o titulu dávno rozhodnuto :lol:
Merdy i ja smekam pomyslny klobouk, jen nevim, jestli by prezuti na mokre nebylo az tak zdlouhave, ze by pak mel Massa problem Hamiltona dojet.
To je asi otazka, kterou ted uz nerozlustime.
Ale jinak diky za uprimny a kvalitni nazor. :wink:
byl Ford Focus-sedan, 1,6 - Ghia, 11/1999
Obrázek
je FoFu (Ford Fusion) cervena colorado 11/2008, 1,4 benzin

vcedula
.
.

Příspěvek od vcedula » 08.09.2008 15:29

F1 uz v podstate nesledujem, kazdy asi uhadne preco.
Ale posledne 2 roky aspon sledujem vysledky a obcas si nieco pozriem. A to cele preto, lebo tam jazdi Hamilton. To nie je obycajny jazdec. Ja ho vidim ako Rosiho na 4 kolesach. V predchadzajucej serii (tusim F3000) vyhraval rozdielom nie ze triedy, ale 3 tried, ked vyhral tusim 11 z 12 pretekov sezony.
A vcera som pozeral aj kvoli Spa, uzasny okruh. No ale to co ti fagani z FIA vymysleli, to je uz fakt dost. Okrem toho ze o titul idu len 2 stajne tak este aj do toho zasahuje FIA.
Pozeral som si teraz na YT nejake video z toho momentu. Moj nazor je, ze Hamilton vchadzal do Bus Stop minimalne na rovnakej pozicii ako Raikonem, dokonca chvilu bol pred nim. Raikonen nasledne, aj ked mal moznost, sa neuhol a vytlacil Hamiltona von, takze tam vlastne nebol vlastnym pricinenim. Nasledne ale Hamilton Raikonena pustil a Raikonen vchadzal do zakruty v optimalnej stope. Takze aka vyhoda pre Hamiltona ?
Aj ked moj kolega sa tu rozculoval, ze Hamilton tak bezne prechadza cez sikany a ze uz v tom esicku mal pribrzdit a pustit Raikonena....
Toto bude podla mna taky isty skandal, ako ked Barichello pustil Schumachera pred cielom.

Pekne svinstvo je v tej FIA....
Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body

chmelko
Test driver
Test driver

Příspěvek od chmelko » 08.09.2008 15:39

tak po tomto prispevku na jednom fore sa mi trosku vratila nalada :lol:

¨tisková zpráva z dneška: FIA doplnila nové pravidlo pro F1. Od dalšího závodu budou mít jezdci k dispozici vysílačku k radiové komunikaci mezi s sebou, aby se mohli předem dohodnout na předjížděcím manévru tak, aby nedošlo k poškození dobrého jména F1, ani újmy na majetku, zdraví či životech všech zúčastněných v tomto předjížděcím manévru. Provoz radiové komunikace bude řešen tak, že všichni slyší všechno. Ten, kdo chce mluvit osloví dotyčného křestním jménem. Žádost o odpověď komunikace avizuje heslem Přepínám. Ukončení avizuje heslem Končím.
Pro ilustraci FIA předkládá příklad řešení incidentu ve Spa pomocí tohoto nového pravidla. Naleznete jej v dokumentu č.2
1. kolo: KR: Lewisi, kua hodiny, to mě mrzí. Mám to zabrzdit na fleku, aby ses mohl zařadit přede mě?
LH: Kimi, jeď dál, pak se nějak dohodnem. Však víš, že budu mít na konci tvrdou směs a na té jsme rychlejší, takže pak se dohodneme. Přepínám.
KR: Lewisi, OK, prima nápad. Přepínám a končím. LH: Kimi, končím.
42. kolo: LH: Kimi, tak bych na to šel, už jsem skoro za tebou, přepínám. KR: Lewisi jasný, jak by sis to představoval? Přepínám. LH: Kimi, podjedu tě, udělej mi místo na vnitřku, přepínám. KR: Lewisi, OK, stačí 1,5 šířky auta? Přepínám. LH: Kimi, OK, to by mohlo stačit, přepínám a končím. KR: Lewisi, končím.
LH: Kimi, kua, nevyšlo mi to, vyjel jsem mimo trať, předjeď mě, ať nejsem penalizován, přepínám. KR. Lewisi, ok, předjížím. Klid, zkus to na konci cílové rovinky. Nalevo nebo napravo? Přepínám. LH: Kimi, nalevo. Přepínám a končím. KR: Lewisi, končím.
43. kolo: KR: Lewisi, sakra, já to zmastil, místo nalevo jsem to šupnul napravo. Promiň. Přepínám. LH: Kimi, není problém, zvládl jsem to. To bylo něco pro diváky. Přepínám a Končím KR: Lewisi, já taky končím, začíná pršet a mám zlou předtuchu…

vcedula
.
.

Příspěvek od vcedula » 08.09.2008 15:52

naco vysielacky. Keby mali blinkre, tak by bolo vsetko jasne. Pripadne by mohli udavat smer jazdy rukou, tka ako na Kube :D :D :D
Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body

Merdy
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Merdy » 08.09.2008 16:08

Chmelko, krásně jsi to odlehčil :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Odpovědět

Zpět na „.. aneb co nelze nikam zařadit“